Beyonce zvijezda bar micve u Francuskoj za 6 milijuna eura

JEDAN od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, Philip Green, angažirao je američku pjevačicu Beyonce za bar micvu svojega sina ovoga vikenda u Francuskoj, što ga je stajalo četiri milijuna funti ili gotovo šest milijuna eura.

Kako otkriva Times, Philip Green za tu je prigodu pozvao oko 200 gostiju koje je primio u luksuznom hotelu Grand Hotel du Cap-Ferrat, na Azurnoj obali, između Nice i Monaka.

Hotel je potvrdio održavanje slavlja, ne ulazeći u druge pojedinosti.

Osim Beyonce i njezine skupine Destinys Child, na slavlju, koje je trajalo od subote do ponedjeljka, nastupio je i popularni pjevač Justin Timberlake.

Britanski poslovni čovjek, čije se bogatstvo procjenjuje na 3,3 milijarde funti (4,8 milijardi eura), za to je morao izdvojiti gotovo četiri milijuna funti, otkriva list.

Za tu je prigodu u vrtu hotela podignuta i privremena sinagoga.

Stotinjak godina star hotel ugostio je mnoge poznate i slavne osobe, među kojima su Charlie Chaplin, Winston Churchill, Picasso i Aristotel Onasis. Najskromnija soba u hotelu u sezoni stoji 480 eura na noć, a apartman 2.500 eura.

Philip Green poznat je po ekstravagantnosti. Za svoj 50. rođendan 2002. organizirao je trodnevno slavlje na Cipru koje ga je navodno stajalo pet milijuna funti (7,3 milijuna eura). Tada su nastupili Tom Jones i Rod Stewart, a svi gosti morali su se odjenuti kao stari Rimljani.

Bar micva svečani je obred kojim u židovstvu dječak na 13. rođendan postaje punopravni član židovske općine.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara