"Bezobrazno seksi": Je li novi kanadski premijer najzgodniji političar na svijetu?

"Bezobrazno seksi": Je li novi kanadski premijer najzgodniji političar na svijetu?

Foto: Facebook, Twitter

OD SINOĆ Kanada ima novog premijera, a svijet, čini se, novog najzgodnijeg političara. Tako barem smatraju tisuće obožavateljica među kojima su mnoge priznale svoj "grijeh": naime, glasale su za 43-godišnjeg Justina Trudeaua samo zato što je "bezobrazno seksi".

Prije no što je zaplivao političkim vodama, Trudeau je još imao dugu kosu, ponosio se svojim tetovažama i izvodio striptiz na dobrotvornim eventima.

U svojem životopisu ima zabilježeno i radno mjesto izbacivača u noćnom klubu, a radio je i kao nastavnik te kao učitelj snowboardanja.

Justin je, inače, sin pokojnog kanadskog premijera Pierrea na čiji su šarm sedamdesetih pale i slavne glumice Barbra Streisand i Kim Cattrall. Mlađi Trudeau u centar pozornosti je došao tek 2000. godine na sprovodu svoga oca, kada je naciju rasplakao dirljivim govorom. Prošlo je još nekoliko godina prije no što se odlučio početi baviti politikom, ali i tada je "ostao cool".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

Nous pleurons la perte de Leonard Nimoy. Pour nous les Trekkies, il était – et sera toujours – notre ami. #LLAP

Posted by Justin Trudeau on Friday, 27 February 2015

Justin Trudeau je danas u sretnom braku i ima troje djece, ali i dalje izaziva euforiju među fanovima, što je ovih dana najbolje vidljivo na društvenim mrežama.

U raspravi oko najzgodnijeg političara današnjice trenutno mu, čini se, konkurenciju predstavlja tek Eduardo Leite, gradonačelnik Pelotasa. Riječ je o malom gradu na jugu Brazila, a svijet za atraktivnog Eduarda vjerojatno nikada ne bi čuo da nije na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj proučava neke važne dokumente... Bez majice.

Naravno, fotografija je vrlo brzo obišla svijet, a rasprava o najzgodnijem političaru i dalje traje.

 

Eu amo Chimarrão! 󾌰É sexta-feira, mas tenho que estudar, guria! 󾌴󾌴Curta nossa página 󾌰

Posted by Eu amo Chimarrão on Friday, 25 September 2015
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara