Big Brother: Bojana šokirana jer se netko od stanara pomokrio pokraj WC školjke

Foto: vb4.emotion.rs

DANAS se stanari Big Brothera bave dnevnim aktivnostima, a većinu vremenu to znači da si pokušavaju skratiti vrijeme. Stanarima "smetlišta" to je glavna preokupacija pa su tako danas vrijeme kratili Soraja, Dragana i Duško dobacujući se lopticom. Za to vrijeme vrijedni Horvat palio je vatru kako bi se ugrijali. Za to vrijeme, u glavnoj kući Nikola, Lester i Radašin su se opuštali u bazenu, a Mila je sjedila kraj njih i pjevala. Slavica im je pripremila ručak, a Bojana je pomogla. Milan i Nemeš su djevojkama pravili društvo. Dotad je Ema prala kupaonicu.

Nakon toga, krenuli su se baviti dnevnim zadatkom, viteške igre. Jedan dio stanara bit će konji, a drugi dio će biti vitezi. Konji će viteze nositi na leđima, a vitezi će se jednom rukom držati za konja, a drugom nositi koplje. Na vrhu koplja nalazi se igla kojom treba probušiti balon na kraju poligona. Svaki vitez mora u trku konja probušiti po jedan balon kako bi zadatak bio uspješan.

U zadatku moraju sudjelovati svi stanari, a koristit će dobivene materijale, poveze za oči, kostime i koplje. Parove će, jedan po jedan, kada ih pozove Big Brother, stati na startnu liniju u dvorištu. Konji, inače muškarci, nosit će vitezove, odnosno djevojke. Zadatak će biti uspješno obavljen kada svi baloni budu probušeni.

Poslije igara, stanari su se okupili za stolom i razgovarali. Prihvatili su i nove ukućane. Nakon ručka, Bojana je objavila ukućanima šokantnu informaciju. Naime, netko od ukućana izvršio je nuždu pokraj WC školjke, a onda je pokušavala sa Slavicom i Radašinom otkriti tko je uradio tu nepogodnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara