Big Brother: Duško postao peti član EU, pobunjenici s Nemešom na čelu ne popuštaju

Big Brother: Duško postao peti član EU, pobunjenici s Nemešom na čelu ne popuštaju

Foto: vb4.emotion.rs

KAKO je Europska Unija unijela razdor u Big Brother kuću i pojedini stanari primjećuju kako se sad samo loše pamti, a sve dobro se zaboravilo. Tako smatra i Duško koji vjeruje da ga Bojana i Tamara ne vole te da ga ogovaraju. On se s Tamarom i porječkao jer je legao spavati na krevet u dnevnom boravku, a ona se naljutila što joj nije kavalirski prepustio mjesto. Kasnije se to pokazalo i istinitim nakon što je pokušao pričati s Tamarom, a ona je u jednom trenutku poludjela te mu rekla da se makne od nje i više joj se ne obraća.

Soraju povrijedile Nemeševe buntovničke izjave


Soraja je smislila tajni zadatak za Duška, a taj je da provocira ostale ukućane. Iako ga njegov prijatelj Horvat žali, Soraja kaže kako nema zašto jer će biti zaštićen. Ona smatra kako se sinoć tijekom pobune sve pokazalo u pravom svijetlu te da su je Nemeševe riječi kako treba čuvati "svoju" ekipu jako povrijedile. Predložio je osnivanje YU unije za ostale stanare te štrajk glađu. Duško je kasnije tražio podršku od Tamare i Bojane dok bude tražio članstvo u EU, a one su bile ironične prema njemu i govorile mu da ima podršku te da sad ode mahati repom.

Duško postao peti član EU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duško je tijekom večeri napokon odabran za petog člana Europske Unije, a odabrali su ga Soraja, Ema, Horvat i Nikola. Odluka je pala kada su se usuglasili da bi trebali uzeti onoga kojemu najviše prijeti opasnost da ispadne u nedjelju. Dušku ta opasnost prijeti jer nije bio pretjerano zagrijan za pobunu poput ostalih stanara. Horvat kaže za Nemeša kako je on najdominantniji u kući i kako se njemu svi ulizuju, a s tim se složila i Soraja koja je dodala da kada bi se Nemeš našao na crvenoj stolici ukućani bi ga sačuvali.
Nemeševe suze u ponedjeljak bile su zbog mame i tate

Tijekom četvrtka Nemeš je imao potrebu nekome ispričati što ga tišti, a za tu priliku našla se Bojana koja je bila u pušioni. Nemeš je bio zabrinut kako bi Marijana mogla ispasti, a kako je i sama njegova zaručnica rekla, doma se ne vraća. Iako joj je Nemeš ponudio da živi kod njega, njegova mama tijekom utorka u medijima je izjavila kako je smatra alkoholičarkom te kako ju ne planira primiti u svoju kuću. Iako Nemeš to ne zna, sluti kako bi njegovi roditelji mogli imati loše mišljenje o njoj te kaže kako mu sad po prvi puta trebaju mama i tata na samo pet minuta da im objasni kako stvari stoje da bi i oni njega shvatili. Tijekom dana Marijana i on su se izjavljivali ljubav, a Nemeš je izjavio kako jedva čeka upoznati njenu kćer jer ona, kako je izjavio, "kao da je njegova".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara