Big Brother - ispala glavna kuharica Slavica: "Snaći će se s hranom, imaju tune i paštete"

Big Brother - ispala glavna kuharica Slavica: "Snaći će se s hranom, imaju tune i paštete"

Foto: RTL

STANARI Big Brother kuće odlučili su da Slavica mora napustiti kuću. Uz nju su nominirani bili Lester i Tamara, a svojim je bodovima na kraju, kapetan Nemeš odlučio da Slavica ispada. Ona je rekla da je očekivala izbacivanje. Stanari su dobili novi tjedni zadatak nazvan "Europska unija".

Gost u studiju bila je Emina majka Šemsa. Rekla je da je jako zadovoljna Eminim ponašanjem u kući, jer vidi da se sada dobro uklopila. Kad joj je rekla da ulazi u BB kuću, Emina majka joj je dala podršku i rekla da će joj pomoći koliko može. "Odluka je bila njezina", rekla je Šemsa Šuker. Isti je odgovor dala i na pitanje kako bi reagirala da se Ema spetlja s nekim u kući. "To je njezina odluka, ja poštujem njezin izbor", kaže Šemsa.

Potvrdila je da Ema voli visoke dečke: "Imala je već dosta visoke dečke, voli takve". Ne ljuti je previše što se Nemeš povremeno dere i vrijeđa Emu, jer smatra da se ona dobro s tim nosi: "Nije bitno što je ona mala, već što je pametna. Ona je dosta inteligentna i strpljiva. Nema veze što je Nemeš vrijeđa, njoj je to normalno". Kaže kako njena kći ima podršku cijele obitelji, no njoj je osobno jako teško što je nema kod kuće toliko dugo. "Ipak, nadam se da će ostati i dalje u kući", zaključila je Šemsa.

Tko je "osoba X"?

Veliki brat je rekao da će u duhu Uskrsa samo dvoje stanara biti javno nominirano, dok će za treću nominiranu osobu stanari saznati u ispovjedaonici. Ime treće nominirane osobe ne smije se znati, a stanari je moraju zvati "osoba X" ukoliko joj žele dati bodove. Za "osobu X" ne moraju navoditi razloge nominacije. Dvoje nominiranih stanara bili su Slavica i Lester. Prva osoba u ispovjedaonici je bila Bojana. Dva je boda dala Slavici koja joj je jako draga, ali smatra da je postala bučnija i nervoznija nego prijašnjih tjedana. Jedan je bod dala Lesteru, jer joj je "osoba X" draža. Horvat je dao dva boda "osobi X", dok je jedan dao Slavici. "Nominiram nju zato što je Lester bio jako bolestan i primao je injekcije, nije mu lako. Ne bih volio da na taj način napusti kuću".

Marijana je odlučila dati Slavici dva boda, "zbog njenih ispada sa psovkama". Jedan bod daje Lesteru, jer smatra da se on previše gleda u ogledalo. Dule je ponovo napomenuo kako mu je teško odabrati između tri osobe: "Lesteru dajem dva boda, jer Slavicu jako volim. Neki dan mi je radila gibanicu. 'Osobi X' dajem jedan bod". Soraja je Lesteru dala dva boda, jer joj je draža Slavica, a "osobi X" je dala jedan bod. Ema je prvo glasala za "osobu X". Drugi bod je dala Slavici: "Nekad se živcira zbog gluposti radi kojih ne bi trebala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stariji sam i trebao me slušati"

Tamara je Slavici dala dva boda: "Bez razloga viče ili se nervira. Lesteru dajem jedan bod, jer mi je draža 'osoba X'". Radiša je također dao dva boda Slavici, a jedan "osobi X". Nikola smatra da bi Slavica večeras trebala ispasti: "Ima promjene raspoloženja, a s Lesterom sam bolji". Jedan je bod dao "osobi X". Za razliku od Nikole, Nirmal je odlučio dva boda dati "osobi X", dok je Slavici dao jedan bod. Slavica koja je večeras bila nominirana, dva je boda dala Lesteru, a jedan "osobi X. Lester je prema njoj bio blaži, dao joj je jedan bod, a "osobi X" je dao dva.

Kad je glasanje završeno, otkriveno je da je "osoba X" bila Tamara, a Slavica ispada. Na pitanje voditeljice tko će stanarima kuhati, Slavica je rekla: "Snaći će se, imaju tune i paštete, a znaju i skuhati ponešto". Kapetan Nemeš svojim je glasovima presudio i četiri boda dao Slavici: "Na mlađima svijet ostaje. Ona je već neko vrijeme pod tenzijom i stresom, sve češće puca na provokacije, a nama je vrijeme da se osamostalimo". Lesteru je dao dva boda: "Nije me poslušao kad sam mu rekao da ne izlazi iz bazena u dvorište pa se zbog toga razbolio. Sad već nekoliko dana ne vježba i zbog toga ni ja ne vježbam, jer nemam motivacije. Obojica smo se udebljali. Stariji sam i trebao me slušati".

"Tamara mi se najmanje sviđa"

Slavica je nakon ispadanja izjavila kako je očekivala da će izaći. "Oni znaju da sam bila spremna na to. Sve češće sam ovaj tjedan gledala slike svoje obitelji", rekla je vozačica taksija. Najdraži stanar u kući joj je Lester. "On je jako fin dečko, dobro odgojen. Blago roditeljima koji ga imaju. Tamara mi se najmanje sviđa, jer mislim da je došlo do raskola u našoj 'porodici' od kad je ona došla", izjavila je Slavica.

Veliki brat na kraju je pozvao Soraju u ispovjedaonicu i rekao joj da dobivaju novi tjedni zadatak. Pojasnio joj je da je naziv zadatka "Europska unija" te da je ona od sada počasna članica. "Super, ponosna sam na to", rekla je Soraja. Morala je odabrati tko će uz nju biti u EU, a ona je rekla da želi Horvata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara