Big Brother: Nemeš nominirao Nirmala jer kuha jaku kavu, Dušku bilo najteže glasati

Big Brother: Nemeš nominirao Nirmala jer kuha jaku kavu, Dušku bilo najteže glasati

Foto: vb4.emotion.rs

TIJEKOM dana u kući Velikog Brata održane su nominacije. Kako članovi Europske unije imaju imunitet, stanari za koje se glasalo su Bojana, Marijana, Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin.

Nemeš je dao dva boda Radašinu iz razloga što je već bio u kući Velikog Brata, a jedan bod Nirmalu jer kuha jaku kavu. Nakon njega glasovao je Nirmal, on je dao dva boda Nemešu jer je Nemeš rekao da želi ići kući, a jedan Radašinu.

Marijana smatra da je Radašin jedan od favorita pa gledatelji neće glasati za njegovo ispadanje stoga mu je dala dva boda, a jedan je dala Nirmalu jer su joj svi ostali stanari draži od njega. Radiša je također dao dva boda Nirmalu jer se ne druži s njim, a jedan je dao Nemešu.

Lester je zbog svađe tijekom posljednje rasprave Tamari i Bojani dao bodove za nominaciju, dva Tamari, jedan Bojani.

Duško voli sve stanare, teška srca dodijelio bodove za nominacije


Najteže je bilo Dušku odlučiti kome će dodijeliti bodove jer su mu svi dragi i sve ih mnogo voli. Teška srca je dao Nirmalu dva boda jer se ne druži s njim otkako ne žive na otpadu te Tamari, koja ga konstantno podbada, jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola se također odlučio dati jedan bod Radašinu dok je dva boda dao Tamari s kojom je u zavadi već neko vrijeme i koja mu je povrijedila osjećaje.Nemeš i Ema ponovno zastranili donose

Iako su nakon zadatka u kojem su bili vezani zajedno Ema i Nemeš bili u puno boljim odnosima, ona mu je danas dala dva boda, a trenutačno je ljutita na njega jer misli da on ne zna postaviti vlastite granice te joj je sakrio sliku za pušionicu.

Počasna članica EU, Soraja, glasala je posljednja. Svoja dva boda odlučila je dati Bojani jer od početka showa nije dobra s njom i u 45 dana ništa se nije promijenilo. Bod je dala i Nemešu jer misli da zna mnogo informacija iz vanjskog svijeta te mu je tamo i mjesto. 

Horvat najobjektivniji glasač


Horvat je dva boda dao Tamari jer smatra da je ona osoba bez bilo kakvih kvaliteta i kao takva ne zaslužuje svoje mjesto u Big Brotheru dok je jedan bod dao Radiši jer je već imao priliku pokazati svoju zanimljivost kad je prvi put bio u kući Velikog Brata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara