Big Brother: Nemeš novi kapetan, kaže da je prije ulaska u kuću ostavio sedam cura

Big Brother: Nemeš novi kapetan, kaže da je prije ulaska u kuću ostavio sedam cura

Foto: vb4.emotion.rs

STANARI Big Brother kuće od sinoć imaju novog kapetana, a više ne moraju biti vezani u parove. Veliki brat organizirao je kviz za ukućane na kojem im je postavljao pitanja vezana uz kuću i stanare. Tako je jedno od pitanja bilo: Koliko kubika ima bazen u BB kući? Najbliže točnom odgovoru je bio Nemeš koji je napisao da bazen ima 17 kubika, dok je Marijana napisala da ima dva kubika i poslije se smijala svojem odgovoru. Veliki brat je obavijestio stanare da su uspješno izvršili zadatak, a neki su stanari skinuli spone kojima su morali biti vezani.

Prije kviza, odvijao se zanimljiv razgovor između Bojane i Nemeša. Bojana je započela priču o Marijani s Nemešom i rekla mu kako smatra da je sebičan te ga pita zna li koliku će ona žrtvu Marijana podnijeti kad izađe iz kuće. Bojana ga pita hoće li žrtvovati sve zbog čega je došao u kuću, zbog Marijane, a Nemeš joj odgovara da je on u kući dobio teret koji nije očekivao. Kaže da je ostavio sedam žena prije ulaska u kuću, ali i tvrdi da već dugo nije imao to što ima sad s Marijanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojana ga je nakon toga pitala je li svjestan koliki teret Marijana nosi, a on joj je rekao kako je svjestan i da preuzima pola tog tereta na sebe. Bojanu je zanimalo kako će njegovi roditelji reagirati ako Nemeš odluči oženiti fatalnu Šibenčanku, no on na to kaže da mu nije bitno što drugi kažu, jer mora misliti na svoju sreću. Odbojkašica je bila uporna pa mu je poručila da će on zbog svoje sreće nanijeti mnogo zla te mu savjetovala da priču s Marijanom završi "kako treba". Nemeš smatra da ljudi van kuće svakodnevno rade ono što on i Marijana rade u kući, ali jedina je razlika što su oni eksponirani. Na kraju je zaključio da je spreman ponijeti "svoj dio križa".

Stanari su se danas jedva probudili i bili su prilično sneni. Neki su bili vezani, a neki ne. Nemeš i Marijana su spavali jedno kraj drugoga, a on je ujutro odmah nakon ustajanja pjevušio "Ostat ću slobodan, neću se vezati, važno je samo dobro se zezati". Šibenčanka se na to samo nasmijala. Iako više nisu vezane, ona i Bojana se ne odvajaju. Zajedno idu na pušenje i u kupaonu. Dule i Radašin su se također odvezali od svojih parova i jutro proveli sjedeći u dvorištu i pričajući s bilo kim tko dolazi na pušenje. Tamara i Nikola se i dalje ne odvajaju i ostaju vezani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara