Big Brother počinje 8. rujna, pobjedniku milijun i pol!

NAJUSPJEŠNIJI reality show "u Hrvata" počinje s trećom sezonom u petak 8. rujna, a pobjednik će iz Big Brother kuće odnijeti 1,5 milijuna kuna, što je za 50 posto veći iznos od hrpice novca s kojom su show napustili Saša i Hamdija.

"Naš show je sam po sebi digao prašinu u Hrvatskoj, pa smo stoga odlučili povećati fond za 50 posto. Ove godine će BB biti kudikamo rigorozniji prema natjecateljima, a jedna od novosti je uvođenje novčanih kazni za kršenje pravila." - doznali smo od glasnogovornika RTL-a Kristijana Gržetića.

U praksi će to značiti da će kandidati koji će kršiti pravila, poput dogovaranja oko nominacija, nenošenja mikrofona i sličnog, dobivati novčane kazne. Onaj koji pobijedi, ukoliko će na svom kontu imati kazne od primjerice 15 i 30 tisuća kuna, dobit će 1,5 milijuna kuna, ali umanjen za iznos od 45 tisuća.

"Nije nam prioritet isplatiti pobjedniku manje novca, već ih primorati da poštuju pravila." - objašnjava Gržetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim većeg kofera u kojem će pobjednik odnijeti novac, za 500-tinjak kvadrata je povećana unutrašnjost kuće, veće je dvorište itd.

"Pravila su se promijenila u odnosu na prošlu sezonu, a Big Brother će biti rigorozniji za natjecatelje, a time i zanimljiviji gledateljima." - najavio je Gržetić.

Kandidati koji će ući u Big Brother kuću su izabrani i u "niskom startu" čekaju znak za početak natjecanja. Dodajmo kako će na projektu raditi oko 150 zaposlenika, koji će dan i noć brinuti da gledatelji znaju sve što se događa u BB kući.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara