Big Brother "razvalio" dvorište kuće, stanari zgroženi: Brate ti stvarno voliš orgijati

Foto: vb4.emotion.rs
Screenshot: Youtube

STANARE Big Brother kuće jutros je dočekalo neugodno iznenađenje. Osim što su se svi probudili neispavani i mrzovoljni, Big Brother im je dao novi zadatak. Morali su ponovo počistiti dvorište koje je ovaj put izgledalo kao da je prošao uragan. Veliki brat im je ostavio poruku na hladnjaku "Stanari, oprostite ali ponovo mi je navratilo društvo", a kad su se rolete na prozorima podigle i pokazale kakav je nered u dvorištu, stanari su se hvatali za glavu. Za razliku od jučer, kad su također morali čistiti dvorište, danas je sve bilo potpuno "razvaljeno".

"Vidi ovo ludilo, ne znam kako ćemo to pospremiti"

Posvuda je bilo papirića, traka, balona i smeća. Sve su stolice bile prevrnute, a u jednom kutu dvorišta čak je bilo veliko, šareno kolo. Posvuda su bile razbacane slike stanara. Dobili su zadatak da sve pospreme u sat i pol. "Brateeeee, ti stvarno voliš orgijati", rekla je Slavica kad je ugledala prizor u dvorištu, a Soraja je bila vidno zabrinuta: "Vidi ovo ludilo, ne znam kako ćemo to pospremiti". Ostali su šetali uz prozore s četkicama u zubima i smijali se svojim slikama razbacanim po dvorištu.

 "Žuljaju me oči više od ovog"

Ukućani bi možda lakše podnijeli dnevne zadatke da nemaju problema sa spavanjem u spojenim krevetima. Ujutro je nakon buđenja posebno uzrujan bio Milan. "Spavao sam sat vremena, nije ni čudo da sam hrkao. Stalno me netko udara dok spavam, nemojte me udarati više, još jednom nek me netko udari...", vikao je Milan ljutito. Ostali nisu bili ništa bolje, Ema se žalila da su joj oči krvave, na što je Marijana rekla da i ona ima isti problem svako jutro. Mila je rekla kako uz malo dijete nije navikla spavati više od pet, šest sati, ali ne može se nikako naviknuti na spavanje u BB kući. "Žuljaju me oči više od ovog", rekla je zabrinuto, a Lester i Slavica su se složili s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto bih morao biti u kupaćim gaćama zato što me snimaju?"

Dražen se prije doručka istuširao, no za razliku od ostalih stanara koji nose kupaće gaće, on je bio gol. Stanari su mu prije odlaska u kupaonicu rekli da ga snimaju kamere pod tušem te da se sve vidi preko prozirnog stakla, a on se čudio: "Zašto bih morao biti u kupaćim gaćama zato što me snimaju?". Otišao je pod tuš i unatoč tome što su neke od djevojaka tamo prale zube, bez imalo srama se skinuo i otuširao.

 "Mene bole prsa, kao da se gušim"

Stanari na "smetlištu" također loše spavaju. Svako jutro prvi se budi Duško koji loži vatru i kuha čaj. Nermil, Horvat i Dragana se žale kako im je po noći u autobusu užasno zagušljivo. "Mene bole prsa, kao da se gušim", rekao je Horvat.

"Ne budi đubre do kraja"

Novu je kaznu danas dobio Nemeš, zbog neispravnog nošenja mikrofona. Hodao je po kući samo u hlačama preko kojih je stavio ručnik pa je mikrofon bio prekriven. Kad ga je Veliki brat obavijestio da je kažnjen, pobunio se: "Brate, nisi vidio da sam nosio mikrofon ispod ručnika dvije minute. Ne budi đubre do kraja", rekao je Nemeš.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara