Big Brother: Rina dobila tajni zadatak da u Kuću unese apsolutni kaos

Big Brother: Rina dobila tajni zadatak da u Kuću unese apsolutni kaos

SAMO tjedan dana nakon što je izbačena, u Big Brother kuću vraća se 25-godišnja Rina Dehni. Riječanka će ući u Kuću s posebnim zadatkom i gubi pravo osvajanja glavne nagrade. "Drago mi je što se vraćam, želim pridobiti Ivanove osjećaje i pažnju", rekla je Rina i dala nagovijestiti da ćemo se njihovog seksa tek nagledati. Sudeći prema izjavama naših izvora, akcije u Kući nikako neće izostati, a otkrili su nam i koje će to posebne tajne zadatke Rina morati izvršiti.

Prvi i jednostavniji tajni zadatak Rini ne bi trebao predstavljati problem, a on se sastoji od toga da Riječanka u potpunosti mora izbezumiti Mrkvicu. Svima je već poznata njihova "kemija" koja se razvila tijekom Rininog boravka u Kući, a po njezinom ponovnom ulasku u show Rina će morati osmisliti način kako da manekena do krajnjih granica izludi i učini ga bespomoćnim. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Drugi, malo teži no daleko zabavniji zadatak, je taj da mora donijeti pomutnju u Kuću, počevši od posebnog provociranja Lucije i Marka do tjeranja ostalih stanara da joj ugađaju. Rina mora svoje bivše/buduće ukućane učiniti svojim slugama. Primjerice, ako joj je nečista kosa, nekoga od stanara mora nagovoriti da joj operu kosu, ili da je isfeniraju, ili da joj lakiraju nokte, ili da joj skuhaju željeni ručak, ili da joj, jednostavno, donesu nešto čega se upravo u tom trenutku zaželjela.

Ovi zadaci, očito, neće biti nimalo lagani. U slučaju da ih Rina ne ispuni kako Big Brother to zahtjeva od nje, Riječanka će najvjerojatnije biti nominirana, a ako uspije u svom naumu i ispuni zadatak, vjerojatno će dobiti imunitet. Sljedeći tjedan bit će buran na Tajlandu, a ondje će se sljedeći petak Korani Gvozdić u voditeljskom poslu pridružiti i Antonija Blaće koja će još jednom stanaru biti rame za plakanje kad izgubi bitku za osvajanjem 1,250.000 kuna. Podsjetimo, ovoga su puta svi stanari dobro znali koga će nominirati i to su učinili bez puno okolišanja. Većina njih povratnu kartu za Hrvatsku poželjelo je Tomislavu i Luciji.

Z.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara