Big Brother: Stanari nezadovoljni spojenim krevetima, Slavica preuzela vlast u kuhinji

Foto: RTL, vb4.emotions.rs

U PONEDJELJAK navečer emitiran je prvi dan stanara Big Brother kuće iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Stanari su se tijekom dana upoznavali s novim ambijentom, pravilima, Velikim Bratom, ali su doživjeli i ispadanje. Naime, nakon ručka Big Brother im se javio te rekao da jedan kandidat mora napustiti imanje. Bio je to Dušan Bogdanović zvani Duško. Najstariji kandidat pozdravio se s novim prijateljima te napustio kuću. Zanimljivo je da stanari još nisu uspostavili norme ponašanja pa nisu znali bi li se s Duško ljubili u obraz dva ili tri puta.

Neki se pak ne mogu pomiriti ni s time da su svi u istoj spavaonici te da su im kreveti i posteljina spojeni. Soraja Vučelić, natjecateljica koja se nedavno iz Zagreba preselila u Beograd, Velikom Bratu rekla je kako joj je to neugodno te kako joj je i Duško, prije ispadanja, također povjerio da bi im to moglo biti neugodno iskustvo. Duško je tada izjavio da ni nakon 20 godina braka sa svojom suprugom ne spava u istom krevetu. Nekim drugim stanarima veći problem predstavlja to što bi neki kandidati mogli imati problema s glasnim spavanjem dok neki za to ni ne mare jer ih više brine to što je u kući zabranjeno pušenje.Iako im je nagradni fond podignut na 150.000 eura, kandidati su već prvi dan ostali bez 1.000 eura jer dvoje stanara nije imalo mikrofon uz sebe, a zaboravili su ih staviti dok su se presvlačili u kupaće kostime kako bi isprobali bazen unutar kuće.

I prve iskre pojavile su se nakon samo dana zajedničkog života, dok je Slavica preuzela glavnu riječ u kuhinji, Bojana joj je nemarno isključila štednjak što ju je veoma razljutilo. Ipak, uspjela se brzo smirit te je razmirica riješena. Džordž joj je ponudio masažu kako bi se opustila, a ona mu je izjavila da to ne želi jer joj je to obično predigra nečeg lijepog aludirajući na seks. Ema je zaplesala trbušni ples, ali ju je u predstavi prekinula kiša.

Zanimljivo je i kako postoji još troje stanara, Horvat, Nirmal i Dragana, koji će sljedeća tri tjedna živjeti na otpadu u starom autobusu. Ostali stanari ne znaju za njih, a oni se moraju snaći s onime što imaju te improvizirati. Ipak, Veliki Brat dao im je šibice kako bi mogli upaliti vatru, a jedan od njih odmah je dobio želju da kuha čaj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara