Big Brother stanari u Osijeku izazvali stampedo

Nekoliko stotina uglavnom mladih Osječana došlo je u jedan osječki trgovački centar vidjeti Tanju, Yameisy i Tomislava, koji su okupljenima dijelili autograme. Nakon što su otpjevali nekoliko pjesama, uslijedio je pravi stampedo, u kojem su djeca, nimalo ne oklijevajući, pokušala doći do svojih "junaka" i eventualno užicati autogram.

Situacija je brzo izmakla kontroli, pa su morali urgirati i zaštitari, ali su, budući da je riječ o djeci, morali biti posebno oprezni te se nisu najbolje snašli u naletu nekoliko stotina oduševljenih osnovnoškolaca.

Smijeh i veselje osječke djece ubrzo se pretvorilo u plač i naguravanje, a kad su se zvučnici na pozornici počeli rušiti, organizatori su bili primorani naglo prekinuti druženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca su zbog loše organizacije bila razočarana, ali neki nisu krili oduševljenje što su barem izdaleka vidjeli Tanju, Tomislava i Yameisy. Roditelji okupljene djece naprosto nisu mogli vjerovati što se događa.

Kako taj dio populacije ionako nije naklonjen Big Brotheru, prvenstveno zato što, kažu, promiče nemoral i neznanje, osječkim roditeljima ovaj je incident bio, kažu, kap koja je prelila čašu, pa neće čuditi ako se dogodine u vrijeme BB emisija televizor bude prisilno gasio, a roditelji se budu okretali društvenim igrama ili nečem drugom, samo da djeci odvrate pozornost od popularnog, ali, kažu, višestruko štetnog reality showa.

D. K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara