Big Brother: Zbog Aninog urlanja u ispovjedaonici skinuto 1000 kuna s glavne nagrade

Big Brother: Zbog Aninog urlanja u ispovjedaonici skinuto 1000 kuna s glavne nagrade

Foto: RTL

MALO smijeha, malo suza, malo histerije, malo smirenosti... Sve se to izmiješalo dok je Ana bila u ispovjedaonici, a u posjet joj je stigao klaun.

U sklopu tjednog zadatka u kojem se stanari moraju suočavati sa svojim strahovima, Anu je u ispovjedaonici dočekao klaun. Taj, inače mnogoj djeci, omiljeni lik iz cirkusa Bjelovarčanki nije bio nimalo simpatičan pa se pobrinula da u ispovjedaonici napravi - cirkus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušla je s krpom u ustima kako bi se suzdržala od vrištanja jer ih Big Brother kažnjava s 1000 kuna za svaki urlik, ali ni to nije puno pomoglo. Čim je ugledala klaun pobjegla je na drugi kraj ispovjedaonice i počela plakati, a onda su se krenuli miješati smijeh i suze. U jednom trenutku joj je klaun predložio da zajedno sjednu u fotelju, što je ona bojažljivo prihvatila, a na kraju je Big Brotheru pokazala koliko se trese te zaključila da je još tisuću kuna od glavne nagrade otišlo u nepovrat. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara