Bijelo Dugme se prije turneje opušta uz beogradske ljepotice?

BIJELO DUGME se vraća danima stare slave. Osim što pripremaju veliku turneju, članovi legendarnog rock banda i danas uživaju u tulumima na kojima sudjeluju raskošne ljepotice.

Da se bend nije promijenio niti nakon dvadeset godina, dokazuju snimke paparazza, koji je uhvatio Natašu Arsić, Nevenu Vasiljević i Draganu Roganović kako ulaze na sporedni ulaz Bregovićeve vile u Beogradu.

Kako piše srpski tjednik Svet, grupa u vili Gorana Bregovića uvježbava brojne hitove koje će nakon 15-godišnje pauze uživo svirati na koncertima po glavnim gradovina nekadašnjih jugoslovenskih republika.

Inače, o Bregoviću se priča da niti danas nije odustao od rock užitaka, koji osim svirke uključuju piće i ljepotice. Navodno je potreban samo jedan njegov telefonski poziv i zabava je zagarantirana.

Manekenke su do vile, u blizini beogradskog stadiona "Marakane", prošloga tjedna u poslijepodnevnim satima došle taksijem, piše Svet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojke su bile oskudno odjevene, a radi se o srpskim manekenkama Nataši Arsić, Neveni Vasiljević i Dragani Roganović. Sve tri su pripadnice beogradske kreme, krase srpske naslovnice i vrlo su popularne.

Fotografije Sveta dokazuju da su djevojke posjetile Bijelo Dugme, koje u Bregovićevoj vili održava probe, a jesu li im poslužile kao back vokali ili nešto drugo, Svet ne navodi.

(Foto: Svet)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara