Bijesna žena na aerodromu zaskočila muža s ljubavnicom i napravila kaos

Bijesna žena na aerodromu zaskočila muža s ljubavnicom i napravila kaos

Screenshot:Youtube

PUTNICI na jednom kolumbijskom aerodromu imali su prilike iz prve ruke vidjeti scenu dostojnu sapunica.

Jedan je muškarac odlučio ljubavnicu odvesti na putovanje, ali na aerodromu ih je dočekala njegova žena i nisu se baš dobro proveli.

Netko je uspio sve snimiti kamerom, a snimka je ubrzo postala viralna.

Bijesna žena je ljubavnicu svog muža zgrabila za kosu i počela je vući. Muž varalica ju je pokušao spasiti i oteti od poludjele žene, ali ona svoj stisak nije puštala.

"U subotu si me htio izvesti s našim djetetom, a danas nju vodiš. Da si je se odmah riješio ili ću napraviti skandal. Ne puštam je. Udari me ako hoćeš pa ćeš završiti u zatvoru", vrištala je ona na španjolskom.

Osim toga, ni jedno od njih nije štedjela, nemilice sipajući uvrede. Njega je nazvala "prevarantom i lažljivcem", a nju kurvom.

Zaposlenici aerodroma su navodno samo gledali što se događa, a ne zna se jesu li situaciju na kraju riješili zaštitari, piše Unilad.

Video je snimljen u Internacionalnoj zračnoj luci Jose Maria Cordova u kolumbijskom gradu Madellinu, a već u prvom tjednu nakon objave pregledan je preko sto tisuća puta.

Ženina je burna reakcija podijelila gledatelje.

"Jako sam se rastužila zbog ove žene. Zaista je neopisivo bolno kad ti osoba koju najviše voliš ne pokaže lojalnost. Sumnja ti tada malo po malo nagriza srce i u trenutku kad otkriješ istinu želiš umrijeti od bola", napisala je jedna osoba.

"Nemoj se tako ponižavati. Ja bih ga pustila da ode, ali kad bi se vratio ne bi me više našao", zauzela je drugačiji stav druga komentatorica.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara