Bila je ovisna o seksu: "Spavala sam sa šest muškaraca u jednoj noći"

Bila je ovisna o seksu: "Spavala sam sa šest muškaraca u jednoj noći"
Foto: Instagram

LAURIE JADE WOODRUFF je bivša ovisnica o seksu koja postala majka pa je odlučila da od sada želi živjeti u celibatu. Kad je donijela dijete na svijet, 30-godišnjakinja je znala da mora nešto promijeniti jer joj je pretjerana seksualna aktivnost potpuno dominirala nad svakodnevnim životom, piše The Sun.

Svakog tjedna, Laurie se nalazila sa strancima na jednu noć, a prilikom noćnih izlazaka nije mogla odoljeti seks klubovima. Njena pretjerana potreba za seksom javila se već u vrlo ranoj dobi pa je tako djevičanstvo izgubila već s 12 godina. Iako je u to vrijeme bila samo tinejdžerica, njezina opsesija seksom brzo se rasplamsala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic)

"Bila sam maloljetna pa je to bilo pogrešno - ali već vrlo rano sam znala da sam izrazito seksualna osoba. Sviđali su mi se i dečki i cure (to je nešto što većina ovisnika o seksu ima zajedničko) i nisam mogla dočekati da počnem ići na spojeve", prisjetila se Laurie.

U njenim dvadesetima, seksualni apetit joj se još više povećao. Noći bi provodila u seks klubovima gdje bi se spetljala i s do šest osoba u jednoj večeri. Kako bi zadovoljila svoje intimne žudnje, Laurie je počela upoznavati ljude samo radi seksa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic)

Nakon što bi započela razgovor s nepoznatim osobama na Instagramu, pozvala bi ih kod sebe doma. Broj ljudi s kojima je spavala je rastao sve više, a sveukupno je promijenila između 100 i 200 partnera. Nezasitnost joj je ometala ljubavni život - bilo joj je teško u monogamnim vezama iako se trudila, no one bi uglavnom uvijek propale.

S ocem svog djeteta pokušala je popraviti stvari i poboljšati odnos, no stalno su se svađali zbog seksa. Također, kada je pokušala izlaziti s onima sličnog libida, privuklo ju je kontroliranje drugih muškaraca i seksualnih ovisnika. Kada se počela osjećati bespomoćnom zbog svoje opsesije, Laurie se našla u opasnoj situaciji. Kaže da su je dvojica muškaraca s kojima je izašla počela proganjati nakon što su "stekli pogrešan dojam".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic)

Nakon što je rodila sina Henryja, Laurie je znala da mora svu svoju energiju usmjeriti u njega. Kad je shvatila da više pažnje posvećuje seksu, odlučila je potražiti pomoć. "Imala sam malenog sina ispred sebe, ali bila sam previše zauzeta opsesijom seksom i slanjem poruka, da bih mu dala prednost", priznala je.

Nakon testiranja na web stranici SLAA (Sex and Love Addicts Anonymous), Laurie se prijavila na program kako bi dobila pomoć. Primila je podršku bivših ovisnika i stručnjaka te je prisustvovala redovitim sastancima. Tijekom odvikavanja, Laurie je dobila inspiraciju da napiše knjigu, a sada živi u celibatu već četiri mjeseca.

"Više se ne osjećam očajno. Sada meditiram i nisam uvijek na mobitelu u potrazi za spojem... Henry mi je sada u fokusu", zaključila je 30-godišnjakinja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara