Bila je siroče, danas je jedna od najbogatijih Švicarki: Zgodna plavuša opet trudna s 53 godine

Bila je siroče, danas je jedna od najbogatijih Švicarki: Zgodna plavuša opet trudna s 53 godine

Foto: Splash

ŠVICARSKA multimilijarderka Margarita Louis-Dreyfus trudna je i čeka blizanke. 53-godišnjakinja opet postati majka i to u trećem braku sa suprugom, 52-godišnjim bankarom Philippom Hildebrandom.

Zgodna Švicarka inače je i vlasnica nogometnog kluba Olympique de Marseille, a sretnu vijest objavila je njezina tvrtka Louis Dreyfus Commodities.

Poznata plavuša već godina privlači pozornost medija, a švicarski novinari dali su joj nadimak "Carica" zbog ruskih korijena i fetišu na luksuzne bunde. Margarita je inače rođena u tadašnjem Sovjetskom savezu, a sa 7 godina ostala je bez oba roditelja te ju je odgodio djed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je imala 18 godina otišla je u Švicarsku, tamo se udala i dobila državljanstvo ali brak nije potrajao. Ipak, nije dugo samovala.

Upoznala je 16 godina starijeg bogataša Roberta Louisa-Dreyfusa za kojeg se udala i kojemu je rodila troje djece. Njih dvoje dugo su bili u sretnom braku, no Robert je preminuo od leukemije 2009. kada je ona preuzela njegove poslove - Forbes procjenjuje njezino bogatstvo na skoro 8 milijardi dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara