Bill Murray je alkoholičar ovisan o marihuani i seksu!

JOŠ JEDAN holivudski par odlučio je moć medija iskoristiti u svoju korist i pikanterije svoje nekadašnje velike ljubavi pretvoriti u medijsku trakavicu ako ne godine, onda barem mjeseca. Nakon desetogodišnjeg braka razvodi se 57-godišnji holivudski komičar Bill Murray, a vrla supruga već na početku sudskog procesa Billa je optužila kako je napušeni alkoholičar, i još k tome, ovisan o seksu.

Uskoro bivša gospođa Murray od je suda zatražila da zvijezdi "Istjerivača duhova" zabrani približavanje njoj i njihovoj zajedničkoj maloljetnoj djeci, navodno zbog Billovog divljačkog ponašanja kojega su trpjeli godinama, a koje je kulminiralo kada ju je, zajedno s djecom, izbacio iz njihove dva milijuna dolara vrijedne kuće u Charlestonu. Billu je supruga dostavila dokumente za razvod u kojem uskoro bivšem suprugu nudi "razumno vrijeme" u kojem će viđati djecu, ali samo "ukoliko ostane priseban i pristojan" dok je s njima, ali i u "slobodno vrijeme", poštuje važeće zabrane pristupa i ne uvlači djecu u mukotrpan sudski proces brakorazvodne parnice i pikanterije iz braka zadrži za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođa Murray ima još želja - da Bill bude spreman platiti eventualne sudske troškove i uzdržavanje djece, te da prekine "uplitati se u njihov odgoj, maltretirati ih, zastrašivati, prijetiti ili zlostavljati na bilo kakav način", za što tvrdi da je šaljivdžija Bill tijekom desetogodišnjeg braka i prečesto činio. S druge strane, potaknuta uvidom u glumčeve bankovne račune, uskoro bivša gospođa Murray tvrdi za sebe da je oduvijek bila čista kao suza - požrtvovana majka i odana supruga, koja je svojeg supruga uvijek podržavala bez obzira na sve.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara