Billie Piper napušta pjevanje

MOŽDA niste ni čuli za mladu pjevačicu koja je trebala biti engleski odgovor na Britney Spears kada je s 15 godina stigla na sam vrh top liste, a ona se već odlučila rastati od mikrofona.

Pjesmica "Because We Want To" pretvorila ju je u pop zvjezdicu 1998 godine, a nedavno je u jednoj glazbenoj anketi svrstana među 10 najgorih ikada snimljenih. Billie se s osamnaest godina udala za DJ-a i medijskog tajkuna milijunaša Chrisa Evansa i više nije imala briga oko zarađivanja love.

Mnogi su mislili da njihov brak sklopljen u Las Vegasu prije tri godine neće trajati dugo, ali Engleskinja je dokazala da ipak nije kopija svoje slavne američke kolegice koja se rastala nakon 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako joj je dojadilo pjevanje, 21-godišnja seksi djevojka odlučila se baviti glumom. Suprug joj je platio par lekcija u Los Angelesu i vjerovatno svojim utjecajem omogućio ulogu u televizijskoj drami na BBC-u.

Scenarij je zahtjevao da u jednom trenutku pred kamerama pokaže golu guzu pa je izjavila novinarima "kako je sreća da joj je muž u tom poslu pa ga to neće smetati". Dobila je i prvu filmsku ulogu uz zavodnika Orlanda Blooma u "Calcium Kidu" pa možda uspije u glumačkoj karijeri.

Njenu odluku da napušta pjevanje zločesti tabloid "Sun" je kratko komentirao napisom "Ima Boga".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara