Bio je zaražen koronavirusom pa održao koncert koji je gledalo 35 milijuna ljudi

Bio je zaražen koronavirusom pa održao koncert koji je gledalo 35 milijuna ljudi
Screenshot: YouTube

ČUVENI talijanski tenor Andrea Bocelli objavio je u utorak kako je u ožujku bio pozitivan na testiranju na koronavirus te kako se od tada u potpunosti oporavio.

Bocelli je ovo kazao novinarima pred bolnicom u Pisi gdje je stigao kako bi donirao krv radi istraživanja mogućeg tretmana krvnom plazmom osoba oboljelih od bolesti covid-19, prenijela je talijanska agencija ANSA.

Bocelli (61) je kazao i kako su njegova supruga i dvoje djece također bili zaraženi koronavirusom, no nitko se u njihovoj obitelji nije ozbiljno razbolio.

Pojasnio je kako su simptomi kod njih bili tek blago povišena tjelesna temperatura.

Da je osobno zaražen koronavirusom umjetnik je, kako je sam kazao, doznao 10. ožujka, a tada se osjećao sasvim dobro te je tog dana čak plivao u bazenu.

Bocellijev glasnogovornik ovo je potvrdio i za dpa dodajući pritom kako se čuveni tenor ponovo podvrgnuo testiranju na koronavirus potkraj ožujka, a rezultat je tada bio negativan.

>>>VIDEO Dok je Bocelli pjevao Milost u Milanu, tisuće su plakale na ove jezive kadrove

Na Uskrs 12. travnja Bocelli je održao posebni koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo. Taj je njegov nastup imao za cilj potaknuti nadu u Milanu, gradu koji je pandemija koronavirusa teško pogodila.

>>>Pogledajte Bocellijev koncert u potpuno praznoj milanskoj katedrali

>>>Gledalo ga 35 milijuna ljudi: Koncert na Uskrs srušio svjetske rekorde

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara