Biografija Catherine Zeta Jones ipak neće biti objavljena

OBJAVLJIVANJE neautorizirane biografije velške glumice Catherine Zeta Jones otkazano je nakon što su izdavači popustili pritiscima odvjetnika poznate glumice, javlja u subotu BBC.

Biograf poznatih osoba Cliff Goodwin namjeravao je svoju knjigu o poznatoj glumici objaviti uoči Božića.

Nakon nekoliko mjeseci istraživanja projekta, Goodwin je bio prisiljen odbaciti ideju o objavljivanju biografije. Odvjetnici koji zastupaju Zetu Jones poslali su, naime, njemu i izdavaču niz pisama prijeteći podnošenjem tužbe.

Izdavač "Virgin Publishing" odustao je tako od planova o objavi knjige, na 256 stranica, koja se jednostavno trebala zvati "Catherine Zeta Jones: Biografija".

Goodwin, autor biografija o glumcima Richardu Harrisu i Sidu Jamesu, kazao je da se tijekom istraživanja života Catherine Zeta Jones suočio s brojnim problemima.

Roditelji poznate glumice, koji žive u četvrti Mayals u Swanseau, rijetko razgovaraju s novinarima, a njezini bliski prijatelji i rodbina također nisu željeli s njim razgovarati.

Zeta Jones i njezin suprug, poznati američki glumac Michael Douglas, prije dva su tjedna doputovali u Wales gdje nadgledaju posljednje radove na kući koju su kupili u četvrti Mumbles u Swanseau.

Oni već posjeduju luksuzne kuće na raznim krajevima svijeta - na Bermudskim otocima, Majorci, u Coloradu, New Yorku, Kaliforniji, ali žele bazu i u Walesu.

Par je odsjeo u Morgansu, jedinom hotelu s pet zvjezdica u njezinu rodnom gradu Swanseau, ali očekuje se da im je to zadnji put.

Smatra se da će sljedeći put kad budu putovali u Wales odsjesti u svojem novom domu s četiri spavaonice.

Glumački bračni par Zeta Jones i Douglas imaju dvoje djece - sina Dylana i kći Carys.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara