Biseri sudionika "Farme" zanimljiviji od njihovog seoskog života

U PRVOM nastavku reality showa "Farma" gledatelji su zavirili na farmu ravno na minutu i pol, koliko je trebalo Alenu Maciniću da pobijedi u igri nošenja jajeta u žlici i traženju ključa u koritu s vodom te da tako postane Gazda Farme. U ostatku emisije (čitaj: puna dva sata) gledatelje se upoznavalo sa četrnaestero kandidata, koji su trošili riječi kako bi se nahvalili i istakli svoje najdragocjenije osobine.

Očekivano, biseri su padali na sve strane pa je tako u predstavljanju manekenka Aleksandra Grdić naglasila kako ona nije sponzoruša, kako je brza na jeziku te kako je najgori trač koji je čula o sebi to da je trudna. Alen Macinić, poznatiji kao Svizac iz RTL-ovog Big Brothera, a sada prvi Gazda Farme, prije samog ulaska rekao je kako mu "od materijalnih stvari i voljenih osoba neće nitko nedostajati, samo noćni život". Biserno.

Davorin Bogović okarakterizirao se kao "pola čovjek, pola životinja", a Stefany Hohnjec i ovoga je puta pričala o svojim sisama, o kojima hrvatska javnost već zna stvarno previše. 

U "Farmi" će biti i dvoje Bosanaca, jedan od njih je Fuad Backović, poznatiji kao Deen, koji je istaknuo kako je na ulici navikao slušati: "Pederu, odvratan si!". Njegovu navodnu djevojku, "bosansku Paris Hilton" Hanu Hadžiavdagić živcira što joj mediji narušavaju intimni život i kopaju po privatnim stvarima, ali je zato u predstavljanju s javnosti podijelila to da ima puno donjeg rublja koje je crno i čipkasto, kako voli peglati kartice, kako petnaest minuta dnevno troši na izgled te kako su ona i Deen u ljubavnoj vezi pa se u "Farmi" možda i vjenčaju. 

"Kaj se ne vidi koliko sam lijep?"

Propalog pjevača Rafaela Dropulića zasmetao je trač koji ga je optužio kako je prokockao sav novac kojim je obećao obnoviti crkvu u Pločama. Iako tvrdi kako seks prije braka nije dobar, sam je priznao kako ga je prakticirao, ali da zbog toga nije sretan.

Biser večeri svakako je bio Boris Kosmač, čovjek s najviše plastičnih operacija od svih muškaraca u Hrvatskoj. "Ja sam picajzla i volim puno vremena provoditi u kupaoni. Kaj se ne vidi koliko sam lijep?", rekao je Kosmač nakon što je pred kamerama gol u kadi punoj pjene još jednom "upilio" s imitiranjem Josipe Lisac. Odvratan prizor.

Lana Vukičević
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara