Biseri sudionika "Farme" zanimljiviji od njihovog seoskog života

U PRVOM nastavku reality showa "Farma" gledatelji su zavirili na farmu ravno na minutu i pol, koliko je trebalo Alenu Maciniću da pobijedi u igri nošenja jajeta u žlici i traženju ključa u koritu s vodom te da tako postane Gazda Farme. U ostatku emisije (čitaj: puna dva sata) gledatelje se upoznavalo sa četrnaestero kandidata, koji su trošili riječi kako bi se nahvalili i istakli svoje najdragocjenije osobine.

Očekivano, biseri su padali na sve strane pa je tako u predstavljanju manekenka Aleksandra Grdić naglasila kako ona nije sponzoruša, kako je brza na jeziku te kako je najgori trač koji je čula o sebi to da je trudna. Alen Macinić, poznatiji kao Svizac iz RTL-ovog Big Brothera, a sada prvi Gazda Farme, prije samog ulaska rekao je kako mu "od materijalnih stvari i voljenih osoba neće nitko nedostajati, samo noćni život". Biserno.

Davorin Bogović okarakterizirao se kao "pola čovjek, pola životinja", a Stefany Hohnjec i ovoga je puta pričala o svojim sisama, o kojima hrvatska javnost već zna stvarno previše. 

U "Farmi" će biti i dvoje Bosanaca, jedan od njih je Fuad Backović, poznatiji kao Deen, koji je istaknuo kako je na ulici navikao slušati: "Pederu, odvratan si!". Njegovu navodnu djevojku, "bosansku Paris Hilton" Hanu Hadžiavdagić živcira što joj mediji narušavaju intimni život i kopaju po privatnim stvarima, ali je zato u predstavljanju s javnosti podijelila to da ima puno donjeg rublja koje je crno i čipkasto, kako voli peglati kartice, kako petnaest minuta dnevno troši na izgled te kako su ona i Deen u ljubavnoj vezi pa se u "Farmi" možda i vjenčaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kaj se ne vidi koliko sam lijep?"

Propalog pjevača Rafaela Dropulića zasmetao je trač koji ga je optužio kako je prokockao sav novac kojim je obećao obnoviti crkvu u Pločama. Iako tvrdi kako seks prije braka nije dobar, sam je priznao kako ga je prakticirao, ali da zbog toga nije sretan.

Biser večeri svakako je bio Boris Kosmač, čovjek s najviše plastičnih operacija od svih muškaraca u Hrvatskoj. "Ja sam picajzla i volim puno vremena provoditi u kupaoni. Kaj se ne vidi koliko sam lijep?", rekao je Kosmač nakon što je pred kamerama gol u kadi punoj pjene još jednom "upilio" s imitiranjem Josipe Lisac. Odvratan prizor.

Lana Vukičević
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara