Bivša ljubavnica bosanskog pjevača: Uzeo mi je 400.000 dolara i pretukao me

Bivša ljubavnica bosanskog pjevača: Uzeo mi je 400.000 dolara i pretukao me
Screenshot: YouTube

BIVŠA ljubavnica bosanskohercegovačkoj pjevača Halida Muslimovića tvrdi da ju je pjevač pretukao, a ona mu prethodno dala više od 400 tisuća dolara, pišu australski mediji, a prenosi Klix.ba. Sonja Bašić je, kako pišu Australci, Muslimovića upoznala na jednom od njegovih koncerata u Melbourneu te je uskoro počela njihova ljubavna veza.

Sonja tvrdi da su u vezi bili tri godine te putovali po Australiji i svijetu, a onda je pjevač počeo tražiti novac kako bi oživio svoju zamrlu glazbenu karijeru. 

"Bila sam zaljubljena u njega. Ja sam imala osjećaj da mu pomažem, mislila sam da to neće biti problem", rekla je i dodala da mu je novac slala Western Unionom te tvrdi da mu je u tri godine dala oko 400 tisuća dolara. Kada je shvatila da joj Muslimović neće vratiti novac, došla je u Bosnu i Hercegovinu obračunati se s njim.

"Udario mi je šamar u lice. U toj fazi počela sam gubiti svijest, a potom me zgrabio za ruku i ugrizao. Onda me bacio na zemlju", kaže i naziva pjevača čudovištem koje joj je uništilo život. Zbog novca koji mu je dala zapala je i u dugove.

Bašić kaže da je policija pjevača optužila za napad i ugrožavanje života, ali ističe kako će se vjerovatno izjasniti da nije kriv kada se krajem mjeseca obrati sudu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara