Bivša missica Branka Krstulović čeka drugo dijete

NEKADAŠNJA Miss Hrvatske Branka Krstulović i njezin suprug Hrvoje po drugi put će postati roditelji, piše tjednik Extra. Tu vijest navodno su potvrdili članovi njihovih obitelji, koji tvrde kako je Branka u prvom tromjesečju trudnoće koju podnosi odlično. Prije tri godine Branka je rodila sina Antu, a nakon njegova rođenja najavila je kako planira imati još djece: "Baš sam u fazi kad s prijateljicama pričam koja je najbolja razlika u godinama za djecu. Naravno da želimo još djece, ali važno je odrediti pravo vrijeme kad možeš i drugom djetetu pružiti onoliko pažnje koliko pružaš prvom i da nikoga ne zapostaviš".  Prije nego što je rodila Antu prije dvije i pol godine, Branka je rekla kako su ona i Hrvoje jako željeli dijete te "kako je to nešto najljepše što se ženi, po njezinom mišljenju, može dogoditi!"

 "Ante je još dodatno učvrstio naš ionako stabilan brak"

Diplomirana ekonomistica, koja je zaposlena u marketingu obiteljske tvrtke, i njezin suprug, vlasnik tvrtke Blitz i multipleksa Cinestar, tako bi do kraja godine po drugi put trebali postati roditelji. Prema njihovim nastupima u javnosti čini se kako su prije tri godine, taman uoči rođenja sina Ante, odlučili kako će dozirati nastupe u medijima i posvetiti se obitelji i obiteljskom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante je još dodatno učvrstio naš, ionako stabilan, brak. Nakon njegova rođenja Hrvoje i ja smo postali još bliži i povezaniji", rekla je Branka, kojoj se trbuščić nazirao već na nedavnom obnavljanju zavjeta njihovih prijatelja Ive i Boška Balabana. Tamo se pojavila u uskoj haljini indigo plave boje koja je nalikovala na haljinu njezine sestre Milane Vlaović, od koje se na ponovnom vjenčanju nije odvajala.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara