Bivši Pamele Anderson otkrio koliko je love potrošio na nju u samo 12 dana braka

Bivši Pamele Anderson otkrio koliko je love potrošio na nju u samo 12 dana braka
Foto: Instagram

PAMELA ANDERSON ostavila je 22 godine starijeg supruga Jona Petersa nakon samo 22 dana braka. Nakon što je ona komentirala da ju je on "htio kontrolirati", i on je odlučio izaći u javnost sa svojom stranom priče. 

"Nema budale kao što je stara budala. Sve što je ona rekla je laž", naveo je u mailu za Page Six. 

U nastavku je otkrio da je ona njega zaprosila, i to porukom. 

"Ne moram napominjati da mi se san ostvario kad mi je napisala da se želi vjenčati, iako sam bio zaručen za nekog drugog i ona se taman trebala useliti. Sve sam napustio zbog Pam", tvrdi Peters. 

Napisao je i da je Pameli poplaćao dugove i da joj je kupio hrpu odjeće. 

"Bila je 200 tisuća dolara (1,4 milijun kuna) u dugovima, ja sam sve to platio jer ona nema novca. Kupio sam joj kompletnu novu garderobu", tvrdi. 

Podijelio je i poruku koju je navodno poslao glumici samo tri dana nakon što su se vjenčali.

"Uplašio me brak s odvjetnicima i dugovima. Shvatio sam da sa 74 godine trebam miran život, a ne međunarodnu ljubavnu aferu. Mislio sam da će biti zabavno da zajedno izgradimo carstvo, ali bio sam u krivu. Ja sam jednostavan čovjek koji voli svoju djecu. Ne želim stalno putovati. Još uvijek želim da budeš u mom filmu, to bi ti bila odlična prilika", napisao je. 

Dodao je da je 50 godina radio na tome da stekne svoje bogatstvo i da ga želi ostaviti svojoj djeci. 

"To je za mene nešto osobno i pomisao da će odvjetnici prekapati po mom poslovanju tjera me na povraćanje", rekao je. 

Glasnogovornik Pamele Anderson na ovo je samo poručio da mu Pamela "želi svako dobro". 

Peterson i Pamela upoznali su se prije 35 godina, a kratko su bili u vezi 1989. godine. Peters kaže da je mogao imati sve cure koje je želio, ali htio je samo Pamelu.

"Oduvijek sam htio samo nju, iako sam mogao imati svaku. Ona me izluđuje na pozitivan način. Ona je puno više od onoga što vidite, inače je ne bih toliko volio", kazao je 74-godišnji producent.

Pameli je ovo bio peti brak. Prošle godine je prekinula vezu s 18 godina mlađim nogometašem Adilom Ramijem, koji ju je navodno varao sa svojom bivšom ženom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara