Bizzo odbio sudjelovati u Severininom pljuvanju Ede Maajke po nacionalnoj osnovi

ZAGREBAČKI rapper Bizzo trebao se pojaviti u novom Severininom spotu, no kad je došao na snimanje i vidio promijenjene riječi pjesme "Hrvatica", u kojima Severina pljuje Edu Maajku po nacionalnoj osnovi, odbio je snimiti spot.

"Hrvatski rapperi dignite hajku, onaj kuhar vam oteo publiku, djeca vam slušaju krivu majku." – stoji u novoj verziji "Hrvatice", u kojem Seve proziva Edu kao nehrvatskog rappera.

Bizzo se ljuti jer nije obaviješten o promjeni teksta pjesme.

"Ne vidim smisla da budem na toj pjesmi. Bolje bi bilo da nikad nije u pjesmu stavila taj dio teksta." – izjavio je Bizzo za Hrvatski radio.

On je tražio da Severina ili promijeni tekst ili njegovu sliku makne iz spota, tako da se Bizzo čuje kako repa, ali se ne vidi na spotu.

U prvotnoj verziji, kada je Bizzo pristao surađivati sa Severinom, nije bilo zamišljeno da Severina progovara protiv Ede, no u konačnoj verziji pjesme Hrvatica "Seve nacionale" se po nacionalnoj osnovi sprda s Edom Maajkom.

"Ja smatram Edu hrvatskim rapperom, i mislim da je dio o hrvatskim rapperima prenapuhan. Edo i ja smo i privatno dobri, on je dobar lik i mislim da je u dobrim odnosima sa svim ljudima hrvatske hip-hop scene.  " – rekao je Bizzo, dodavši kako je u cijelom slučaju ispao naivan.

Ne sumnjamo da će ovaj jadni pokušaj pljuvanja bosansko-zagrebačkog rappera koji je, usput budi rečeno, u subotu okupio 9,500 ljudi u zagrebačkom Domu sportova, samo još dodatno pridonijeti dizanju revolta mladeži prema glazbenom šundu kojeg predvodi upravo "Seve nacionale".

A.H., N.B.

Izvor fotografije: Večernji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara