Bjelovarčanka Iva ide s Lukom na Indexov party u Piranhu

Dakle, one sretnice koje su željele na večerašnji Indexov party u klubu Piranha, u kojemu počinju tradicionalne R'n'B Confusion večeri, trebale su jednostavno samo poslati osobne podatke i kontakt broj, uz par rečenica na temu "Moj idealni izlazak s Lukom". Pobjednica Iva, koja je na Indexov oglas naišla sasvim slučajno - tražeći recept za lasagne, u svojoj je prijavi bila jednostavna i simpatična. Za razmišljanje o istoj trebalo joj je, kaže, par sekundi, a ni nama nije trebalo dugo da joj ispunimo želju. Iva će se tako danas cijelu večer imati priliku družiti s "preslatkim Lukom", kako ga je sama opisala.

U opisima idealne večeri provedene s Lukom koje su nam slale posjetiteljice Indexa, naišli smo na svašta - od nezaobilazne šetnje po plaži uz miris mora, opuštajuće razgovore, do toga da su neke djevojke Luku zamišljale kao svog vodiča kroz Split. Neke bi djevojke glavnu riječ oko izlaska ipak prepustile, kažu, Luki. Eva iz Lepoglave Luku bi prije Pranhe najprije nahranila u studentskoj menzi, nakon čega bi ga odvela u šetnju Botaničkim vrtom te u kino. Ella koja nam se javila iz Švedske bila je spremna zbog Indexovog partyja i Luke doći čak u Hrvatsku, a javile su nam se i dvije mlade majke, jedno od njih sretno udana 25-godišnjakinja, koja ne bi imala ništa protiv da provede ugodnu večer s najdražim pjevačem čiju pjesmu ima kao ringtone na mobitelu.

Za oko nam je zapela i poruka 17-godišnje Diane koja ima veliku želju upoznati Luku i njegov je veliki fan, no kako nije punoljetna, što je bio jedan od uvjeta da uhvati Luku pod ruku i uputi se na Indexov party, nismo joj, nažalost, ovaj put mogli ispuniti želju. No, obećavamo da ćemo poduzeti nešto i u vezi toga. Bilo kako bilo, ovaj put je najviše sreće imala Bjelovarčanka Iva, koja će večer provesti uz dobru zabavu i simpatičnog Luku.

Onima koji nisu imali toliku sreće s našom nagradnom igrom, ne preostaje ništa drugo nego da se večeras upute do Jaruna u Piranhu, gdje će uvijek atraktivne Indexove hostese dijeliti Mars, Snickers, Twix, Bounty, Dove i M&M sladolede, a pritom, za one koji ne znaju kako, demonstrirati osnove lizanja. Za vruću atmosferu osim hostesa, pobrinut će se brazilske go-go plesačice te R´n´B Confusion rezidenti Zrna i Oli Dobolli.

 
Zahvaljujemo tvtki P.R.L d.o.o. koja nam je za ovaj party osigurala škrinju punu sladoleda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara