Blake Fielder putuje na Jamajku kako bi se odmorio s Amy Winehouse

Blake Fielder putuje na Jamajku kako bi se odmorio s Amy Winehouse

Tekst: B.M.
Foto: JLP

AMY WINEHOUSE dovršava novi album na Jamajci. Pjevačica je otišla tamo kako bi se fokusirala i usredotočila na rad. No, čini se da njezin novi album neće tako lako ugledati svjetlo dana, s obzirom na to da je pjevačica pozvala svog nestašnog dragog da joj se pridruži. Stoga bi Blake Fielder Civil trebao sljedećeg tjedna otputovati na Jamajku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo će s Amy proslaviti kraj svojih nevolja sa sudstvom. Blake još ovaj tjedan mora boraviti u Sheffieldu jer treba završiti s rehabilitacijom. "Amy i Blake žele neko vrijeme provesti zajedno izvan Engleske, gdje su ograničeni Blakeovim problemima sa zakonom", rekao je izvor. "Ona očajnički želi da se vide i odmore zajedno.

Prijatelji je pokušavaju odgovoriti od toga jer je u posljednje vrijeme usredotočena na posao", izjavio je izvor za strane medije. Amy bi trebala uskoro dovršiti svoj treći album, no čini se da se album neće izdati dok na Jamajku ne stigne njezin bivši suprug. Prošli put kad su Blake i Amy bili na egzotičnom odmoru, postali su supružnici, stoga ne bi iznenadilo da se to dogodi ponovno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara