Blake poručio Amy: Draga, donesi mi malo heroina u zatvor!

ZATVORSKI režim nije pomogao u odvikavanju Blakeu Civilu-Fielderu, suprugu (nešto manje) problematične Amy Winehouse - u nekoliko je navrata od nje tražio da mu u zatvor donese heroin, ili da na bankovni račun jednog dilera uplati novac. "Očajan i sve će napraviti za malo droge. Koristi suprugu za to, narušava joj karijeru i život, ali njega za to nije briga", rekao je izvor iz zatvora The Sunu. Amy, prema njihovom pisanju, ne reagira na molbe supruga narkomana.

Blake je u nekoliko navrata Amy zamolio da uplati određenu novčanu svotu na račun jednog dilera, koji bi mu potom u zatvor trebao prokrijumčariti drogu. Policija je za to, naravno, odmah doznala, pa je pjevačica, otkad joj suprug boravi iza rešetaka, dvaput završila na obavijesnom razgovoru, iako zapravo ništa nije skrivila. Kako je odbila sudjelovati u sumnjivim novčanim transakcijama, Amy je zamoljena da drogu donese sama, no i ta molba nije urodila plodom.

Civil-Fielder u nekoliko je navrata tražio pomilovanje, no sud zbog problematičnog ponašanja u zatvoru nije udovoljio molbama njegovih odvjetnika. Tim koji ga pokušava obraniti pred sudom u nekoliko je navrata upozoren da Blake i dalje "žica" drogu, no najomraženiji Britanac očito i dalje nema namjeru stati sa svojim omiljenim sportom.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara