Blanka Vlašić u reklami s Messijem i Beckhamom: To je još jedna potvrda mog dobrog rada

Foto: Borna Čavrag/Index

BLANKA VLAŠIĆ dio je najveće reklamne kampanje za Adidas do sada te se u reklami pojavljuje uza zvijezde kao što su Messi, Beckham, Katy Perry i ostali. Visašica je zadovoljna jer smatra kako je to još jedan dokaz da dobro radi svoj posao. "To samo znači da nisu baš za baciti ove sve godine truda i rada, to isto znači priznanje. Ne razmišljam s kime sam još u toj reklami, ali jedna tako velika kampanja je svakako potvrda dobrog rada", rekla je za Index Blanka.

Na promociji nove kampanje u Društvu hrvatskih likovnih umjetnika, popularnoj Džamiji, Blanka se zajedno s ostalim poznatim facama s estrade okušala u virtualnom nogometu. Naučena na sjajne rezultate, sa svojim je partnerom u igri pobijedila, iako joj nije bilo lako. "Težak mi je bio ovaj nogomet, puno mi je bolji balun opipljivi. Ni inače si nisam baš dobra s tim igricama, ne igram na kompjuteru, ni PlayStation niti išta slično, totalno sam van toga", kaže sportašica. No, ipak se radilo o natjecanju, a natjecateljskog duha joj definitivno ne fali.

"Bilo kakvu igru da mi daš, brzo me povuče ta strast za pobjedom"

"Bilo kakvu igru da mi daš, čak i ovako neku interaktivnu, brzo me povuče ta strast za pobjedom, no to je valjda dobro, bez toga ne bi išlo. Ne znam ni sama kakav bi timski igrač bila, ako bi moji suigrači davali sve od sebe, lakše bih se nosila s tim, ali ako bih vidjela da netko zabušava, to bi mi bilo dosta teško podnijeti. Ovako kad sam sama, znam na čemu sam", rekla nam je.

Iako je i sama svjetska "faca", Blanka kaže da se obično ne druži s ostalim zvijezdama, a kada se i nađe u društvu nekog slavnog, ne doživljava ga na taj način. "Kada se družiš s tim ljudima, doživljavaš ih kao ljude koji rade svoj posao, popularni su, ali mislim da je već i njima dosta da ih se doživljava kao neke zvijezde. Ali cijenim svakoga tko trudom i radom probija nekakve granice, bilo da se radi o glazbi, sportu ili bilo kojem drugom segmentu", kaže Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada ne trenira, Blanka pokušava koristiti slobodno vrijeme za uživanje u dolasku proljeća, koje je jedva dočekala. "Krenule su šetnje Marjanom, nezaobilazne kave u Splitu, druženje s prijateljicama, sunčanje na terasi, polako se hvata boja. Ovo je najljepši dio godine, sad je moje vrijeme, zima mi nikako ne odgovara", kaže.

"Nemam komplekse kada stanem kraj Blanke, ja volim biti mala"

U timu koji je igrao virtualni nogomet protiv Blanke bila je i Lana Klingor. Iako je izgubila meč, uživala je u igri. "Blanki se divim i to mi je bila čast. Ali ona ima  tako duge noge da samo ispruži nogu i lopta je već u golu. Ja sa svojima od 70 centimetara ili manje nisam imala šanse. Ali nemam nikakve komplekse kada stanem pored nje, ja volim biti mala", rekla nam je Lana.

Osim nje i Blanke, na Adidasovu kampanju došli su i brojni ostali poznati. U virtualnom nogometu okušao se i Mario Ančić, a otkrio nam je kako se iz sportske odjeće ne izvlači nikada, osim na poslu. "Uvijek sportski i skroz opušteno. I za izlaske se spremim jako brzo, kroz sport sam navikao na brzinu, tako da sam gotov za čas", kaže Mario.

Unatoč kiši koja se spustila baš u najgorem trenutku, brojni su uzvanici na predstavljanju kampanje ogrnuti priručnim kabanicama izašli pred Džamiju i pogledali reklamni materijal, efektno projiciran na vanjsku fasadu, u kojem se Blanka pojavljuje zajedno s ostalim svjetskim zvijezdama, što sportskim, što glazbenim. U cijelom su događaju uživali i Renata Sopek, Luka Nižetić, Milan Badelj, Damjan Rudež, Jelena Perčin, Amar Bukvić, Ante Vukušić, Ana Stunić i brojni drugi, a događaj su vodili Ida Prester i Mario Petreković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara