Blic narodnjački blog na Blogeru nazvao "najposjećenijim siteom u Hrvatskoj"

BLOG posvećen turbofolku, koji na našem Blogeru privlači brojne ljubitelje takve glazbe i nudi im mogućnost komunikacije s omiljenim izvođačima, u srpskom Blicu nazvan je "jednim od najposjećenijih siteova u Hrvatskoj", što su ubrzo prenijeli Mondo i drugi tamošnji mediji. "Nakon pojave tog hrvatskog portala, postaje jasnije koliko je veliki interes u Hrvatskoj za tzv. turbofolk muziku iz naših krajeva", piše Blic.

Blog folkfolk01.bloger.hr privukao je pažnju srpskih novinara, koji su ga prozvali "jednim od najposjećenijih siteova u Hrvatskoj". To je, naravno, samo djelomično istina, jer je spomenuti blog djelić najposjećenijeg hrvatskog portala Index.hr-a, no srpski Blic oduševljen je činjenicom da se i na našim prostorima piše o zvjezdicama koje žare i pale po prostoru bivše Jugoslavije.

"Sudeći po popularnosti spomenutog folk sitea, Hrvatska će tek postati meka za izvođače sa za njih veoma bliskog istoka", piše Blic i dodaje kako je turbofolk, unatoč ignoriranju u našim medijima, jako popularan, a nosače zvuka s takvom glazbom lako je nabaviti "ispod tezge".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto, kad ga već reklamiraju i naši srpski kolege, ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti folkfolk01.bloger.hr i uvjeriti se što to privlači pažnju posjetitelja Indexa, ali i drugih medija!

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara