Blizankinje iz Transilvanije novi hit na glazbenoj sceni

NOVI singl najpopularnijeg engleskog pjevača "Feel" dospio je tek na četvrto mjesto Top liste, Eminem je prvi s hitom "Lose Yourself", a nepoznate "Cheeky Girls" odmah su iza njega.
 
Jednostavna disco pjesmica i prigodni spot u kojima "vampirice" neprestano ponavljaju kako su one "bezobrazne djevojke koje pozivaju bezobrazne mladiće da im dodirnu guzu" brzo su osvojili srca mladih.


 
Dvadesetogodišnje Gabriela i Monica Irimia u domovini su od malih nogu učile glazbu i ples kako bi nakon završetka srednje škole stigle u London da osvoje glazbeni svijet.

Njihova majka Mađarica na brzinu im je sklepala "Cheeky song (touch my bum), koju je zbog nasloga mogla prodati i slavnoj Kylie Minogue, i poslala ih na audiciju TV emisije "Popstars" koja lansira nove glazbene zvijezde.

Iako su djevojke zaprijetile žiriju u kojem sjedi i Geri Halliwell da će mu isisati krv ako ne pobjede nisu se uspjele probiti do finala, ali su ih gledatelji podržali i blizankinje su nastupile kao gosti na dodjeli engleskih glazbenih nagrada.

Mala tvrtka "Multiply" ponudila im je ugovor i izdala prvi singl s istom pjesmom u radio izdanju, kao mix i remix uz dodatni video spot.

Glazbeni kritičari simpatičnim djevojkama ne predviđaju dugi vijek trajanja, ali glavnu riječ ipak će imati publika.
 
Robbie Williams, kojem je ovo prvi izdani sing nakon prošlogodišnjeg božićnog hita "Something Stupid" s Nicole Kidman ne mora biti razočaran što su ga nadmašile anonimke iz Drakulina zavičaja jer mu se novi album "Escapology" treći tjedan nalazi na prvom mjestu Top liste i kao najbrže prodavani album u Engleskoj već je postao četverostruko platinasti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara