Bloger Krule o reklami HZZ-a s Lanom Jurčević: Takav šit ni napušen ne bih stvorio

Bloger Krule o reklami HZZ-a s Lanom Jurčević: Takav šit ni napušen ne bih stvorio

 Foto: YouTube/Facebook

JADRANKO HODAK, poznatiji pod nazivom Bloger Krule, na svom se Facebook profilu osvrnuo na najnoviju kampanju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koja je podignula mnogo prašine u medijima.

U kampanji se pojavljuje i pjevačica Lana Jurčević koju poslužuje mladi konobar koji je tako "odličan" posao našao upravo zahvaljujući Zavodu. Reklama je veoma loše prošla u javnosti, a evo što Krule misli o ovom video uratku Zavoda za zapošljavanje.

"Lana Jurčević reklamira Hrvatski zavod za zapošljavanje. Reklama je vrhunska. Lana ulazi na jedan party koji se održava na plaži... Uvija kukovima i pleše... Dok se jedna mušterija na šanku divi konobaru kako ovaj ima super posao, a onda Lana i konobar plešu i jedan drugom dobacuju konobarsku tacnu dok preko svega leti logo HZZ-a", započeo je Hodak i odmah se prebacio na prvu mu asocijaciju.

"Ja sam marihuanu konzumirao samo kad sam 2000. godine gulio vojni rok na Muzilu u Puli (37. klasa). Nikad prije, a ni poslije, te travurine nisam pušio (krep'o ako lažem). Ali dok sam bio na vojnom roku, u pizdu materinu, pušio sam je svaki treći dan jer travurine je bilo više neg' pašte u kantini. Sjećam se jednom, kad je kolega vojnik iz Karlovca otvorio vreću s kilu trave... To vam je puna Konzumova vrećica trave, eto toliko ide u kilu. Ja kad sam to vidio, reko': 'Krutejebo 'ko si ti?Eskobar u pizdu materinu?'"

On je samo rekao, ne seri i puši. Brate mili, ja sam se napušio k'o golf dvica, dima od lož ulja. Znaš kol'ko sam se nadimio kad sam se naslonio na n'akav betonski zidić pa sam mislio da sam na vrhu nekakvog hotela. Čak sam ovom do sebe reka': 'Jel' mi gulimo vojni rok il' smo u nekakvom hotelu?'" Normalno, on me sjebe i 'nako napušen veli: 'Mi smo u hotelu!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Led te jebo', ja sam mislio da sam u hotelu. U jednom trenutku, ovaj viče 'Ajmo pljuvat dolje po ljudima!', reko'. 'Kojim ljudima jebo te ja!?', viče on. 'Pa ovima dolje ispod hotela!',  ja pogledam dolje. Krutejebo, dolje stvarno ljudi, odvalilo me žešće. Nismo pljuvali po ljudima ispod hotela, onako napušenom mi odgoj to nije dopuštao. Ovaj do mene je pljuvao, ja sam mu rekao: 'Jebem ti mater, što pljuješ, vidiš da dolje ima i djece!', onda je prestao pljuvati.

Onda smo mi 'nako napušeni krenuli prema zgradi u kojoj su naše sobe za spavanje. Cesta je inače široka 3 metra, al' u pizdu materinu... Mi kad smo se 'nako napušeni vraćali, bila je široka jedva po' metra, a sa svake strane litica. Ja i kolega smo zagrljeni hodali jedan uz drugog, da neb' slučajno 'ko pao s litice koje nema.

On je meni govorio: 'Ako padnem niz liticu, reci mojoj majci da ju volim!' Reko': 'Jebo ti ja mater, ne puštaj me iz ruku i ja ću pasti skupa s tobom!' Mi smo došli do sobe i zaspali k'o klade. Opet smo se za 3 dana ubili od trave.

Htjedoh reći... Ja sam stvarno popušio svakakvog sranja za vrijeme tog vojnog roka kojeg se ni ne sjećam... Al' kretenoidinije reklame, ni tako napušen ne bi si stvorio pred očima. Lana Jurčević u spotu HZZ-a... pa krutejebo, to nije trava, to je ŠIT!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara