Blogerica izvadila silikone iz grudi pa proslavila fotkom bez grudnjaka

Blogerica izvadila silikone iz grudi pa proslavila fotkom bez grudnjaka
Foto: Instagram

OPTEREĆENE standardima ljepote koje društvo nameće, žene se često odlučuju na estetske operacije, a neke zbog toga na kraju požale. Jedna od njih je fitness influencerica i blogerica Sia Cooper koja se odlučila suprotstaviti nametnutim idealima tako što je izvadila implantante iz grudi.

"Ne mogu vjerovati da je prošla godina otkad sam izvadila implantante iz grudi. Prošle godine sam se osjećala kao da sam na rubu smrti. Imala sam 29 godina, ali sam se osjećala kao da sam zarobljena u tijelu 80-godišnjakinje. Spavala sam 12-14 sati dnevno, a ostatak dana nisam imala nimalo energije za vježbanje. Leđa i vrat su me užasno boljeli. Grumenje kose mi je ispadalo s glave. Koža mi je postala suha i počela se ljuskati. Kile su mi samo išle gore iako sam vježbala", započela je emotivnu ispovijest.

"Naposljetku sam odlučila izvaditi dva velika strana tijela iz svojih grudi. Već idući dan nakon vađenja, boja mi se vratila na lice, nakon sedam godina mogla sam napokon duboko udahnuti. U roku od mjesec dana skinula sam 7 kilograma i vratila energiju dvadesetogodišnjakinje. U roku od godinu dana većina mojih loših simptoma je nestala. Ohrabrujem vas da se informirate, estetska kirurgija je industrija koja na ženskoj nesigurnosti zarađuje velike novce. Uklanjanje implantata naučilo me cijeniti svoje tijelo. Zapamtite, trava nije zelenija s većim grudima", zaključila je Sia.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara