BMW Fine Driving: Hedonizam na Mediteranu

NITKO nije imun na ugode koje donosi dobro isplanirani godišnji odmor. Pogotovo ako uključuje atraktivne lokacije i krstarenja cestom u jednako privlačnim automobilima. A sve to nudi BMW-ov Fine Driving program, i to po cijeni od 49 do 215 eura po osobi.

Nakon uspješne dvogodišnje probne faze, BMW je obogatio zanimljivi program putem kojeg svojim korisnicima nudi da na zanimljiv način učine svoje godišnje odmore još ljepšima i po mnogočemu nezaboravnima. Svi oni koji planiraju godišnji odmor mogu upoznati BMW-ove atrakcije, Z4 Roadster, seriju 6 u cabrio i coupe izvedbi, i krenuti na avanturu.

Osim izbora automobila organizator pred njih stavlja i "tešku" dilemu izbora destinacije. Na raspolaganju su mediteranski otoci Majorca i Sardinija te Algarve u Portugalu, što uključuje borovak u ekskluzivnim hotelima i planske vožnje atraktivnim destinacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od početka BMW Fine Driving programa preko 6.000 gostiju je na različitim lokacijama diljem Mediterana sudjelovalo u izletima. Oko polovice sudionika dolazi iz Njemačke, slijede ih sudionici iz Velike Britanije i Italije. Troškovi ekskluzivnog putnog paketa su 49 do 215 eura po osobi.

Na Majorci i Algarvima mogu se rezervirati 4 različita izleta: "Inspiration Tour" s kulinarskim specijalitetima u karakterističnom lokalnom okruženju, "Impressions Tour“ koji predstavlja fascinantno kabriolet iskustvo, "Flying Coast Tour" duž obale sa zapanjujućim pogledima na more i "Driving Experience" sa zahtjevnom stazom za sve one koji žele iskoristiti luksuzan odmor i doživjeti izvanredno iskustvo vožnje. Za spomenute vožnje na odmorima BMW raspolaže sa 40 automobila.

Na Majorci i Algarvima BMW automobili će biti dostupni od 30. rujna. Na Sardiniji, gdje se Tour Driving Experience nudi besplatno, Z4 i serija 6 moći će se isprobati do kraja kolovoza. Više informacija o BMW Fine Driving programu dostupno je na www.bmw.com/finedriving; a rezervacije su moguće putem e-mail adrese finedriving@bmw.com.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara