Bobby Brown bankrotirao zbog razvoda od Whitney

Bobby Brown bankrotirao zbog razvoda od Whitney

BIVŠI suprug posrnule soul dive priznao je američkim medijima kako se, od početka brakorazvodne parnice, suočava s brojnim financijskim problemima, jer je njegova bivša žena "učinila sve kako bi ga dovela do prosjačkog štapa". Zbog izdašne alimentacije trenutno navodno spava u automobilu, no pred njim su bolji dani - kako je Whitney bogatija, a dobit će zajedničko skrbništvo nad kćeri, morat će mu isplaćivati mjesečne iznose.

Godine drogiranja i problema sa zakonom ostavile su traga na bankovnom računu Bobbyja Browna, a dodatni financijski udarac bio mu je, priznaje, razvod od pjevačice Whitney Houston. "Zamrznula je sve naše zajedničke račune. Onda sam joj dao otprilike deset tisuća dolara kako bi s našom kćeri Bobby Kris mogla živjeti u hotelu, i istovremeno odlaziti na rehabilitaciju. Doslovno sam spavao u autu", priznaje Brown, kojeg je Whitney konačno ostavila početkom godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, paparazzi su bivši bračni par prošlog mjeseca uhvatili u zajedničkom druženju, pa se opet počelo naveliko pisati o možebitnom pomirenju. Ako je vjerovati protagonistima priče, do toga ipak neće doći - Whitney je navodno shvatila da Bobby Brown destruktivno djeluje na njezinu karijeru, ali i zdravlje, pa je njihov razlaz navodno ipak definitivan.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara