Bogata derišta Zimbabvea hvale se luksuzom dok narod gladuje, među njima su i Mugabeova djeca

Bogata derišta Zimbabvea hvale se luksuzom dok narod gladuje, među njima su i Mugabeova djeca

Foto: Instagram

DOK većina građana Zimbabvea živi u nezamislivom siromaštvu, zlatna mladež te zemlje, među kojom je i sin sada već bivšeg diktatora Roberta Mugabea, na društvenim mrežama hvali se besramnim luksuzom.

Zlato, satovi Rolex, automobili Rolls Royce, tenisice Giuseppe Zanotti od kože aligatora vrijedne 14 tisuća dolara, privatni avioni i egzotična putovanja njihova su svakodnevica. Diktator koji je Zimbabveom vladao 37 godina ima četvero djece, Bonu Mugabe, Roberta Petera Mugabea Jr., Michaela Nhamodzenyika Mugabea te Chatungu Bellarmine Mugabea.

Na društvenim mrežama najaktivniji su Robert i Chatunga koji redovito objavljuju fotografije svih  povlastica koje uživaju, a nerijetko se na njihovim objavama mogu pronaći opisi poput: "60 tisuća dolara na ruci kad ti tata vlada cijelom zemljom!"

Robert posjeduje vlastiti Batmobile o kojem se priča još otkad se u njemu pojavio na fakultetu u Dubaiju gdje je studirao.

Njegov brat Chatunga u jednom noćnom klubu prolijevao je skupocjeni šampanjac po Rolex satu samo da bi pokazao da može. 

No, nisu oni jedini pripadnici zlatne mladeži u ovoj zemlji. Zimbabve ima i svoje Kardashianke, kako nazivaju sestre Vanessu i Michelle Chiyangwa, kćeri političara Philipa Chiyangwa. Njihov otac težak je oko 280 milijuna dolara. Djevojke se redovito na Instagramu hvale luksuzom, odmorima na jahtama i skupocjenim automobilima. 

Vanessa se prije dvije godine udala na Sejšelima, a za vjenčanje od 50 uzvanika navodno je potrošila 50 tisuća dolara. Požalila se i da joj rupe na cestama u Zimbabveu uništavaju automobile pa da zato ona i suprug imaju samo dva, piše Daily Mail.

Sidney Hambara Junior sin je jednog od najbogatijih poduzetnika u zemlji i također se redovito hvali očevim bogatstvom. Tako se, osim privatnim avionima i luksuznim jahtama, hvalio i 14 tisuća dolara vrijednim tenisicama Giuseppe Zanotti te zlatnim revolverom na Louis Vuitton pozadini.

Genius Kandugure 33-godišnji je poduzetnik koji se obogatio tijekom Mugabeove vladavine, a poznat je po luksuznim tulumima koje često organizira. Na Instagramu ga prati više od 80 tisuća ljudi koji svakodnevno gledaju njegove skupocjene satove, boce šampanjca, automobile... On za svoje tulume nerijetko pljune i nekoliko desetaka tisuća dolara.

Najbogatiji "klinac" Zimbabvea je Wicknell Chivayo, ili Sir Wicknell, kako voli samog sebe nazivati. Ima 37 godina i svaku luksuznu stvarčicu koju možete zamisliti. Na Instagramu ga prati više od 70 tisuća ljudi, a u toj zemlji ga često opisuju kao "većeg od života". Jednom je prilikom izjavio da voli kupovati automobile po narudžbi jer se u njima "dobro smjesti i sjedala se mogu prilagoditi".

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz bogate klince Instagrama, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Bogati klinci Instagrama.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara