Bogati Amerikanci mogu biti "predsjednici na četiri dana"

Bogati Amerikanci mogu biti "predsjednici na četiri dana"
ŽELITE li tijekom četiri dana živjeti poput američkog predsjednika i biti nazočni službenoj inauguraciji u Bijeloj kući? Taj vam se san može ovoga tjedna ostvariti u jednom od velikih hotela u Washingtonu, ako ste spremni platiti više od 150 tisuća dolara.

"U Washingtonu nemamo ni dodjelu Oscara, ni Olimpijske igre, ali svake četiri godine imamo inauguraciju predsjednika", kazala je Viviane Deuschl, zamjenica voditelja odjela za odnose s javnošću hotela Ritz Carlton u Washingtonu, dodajući da je Ritz Carlton pokrenuo tradiciju "posebnih usluga" još 1988. godine.

Ove godine hotel će svojim bogatim gostima pružiti punu uslugu za samo - 150.000 dolara. Za taj će iznos hotel po vas poslati privatni zrakoplov, zatim ćete četiri dana uživati u predsjedničkom apartmanu, a osoblje hotela izabrat će svečanu odjeću i nakit za gospođu i gospodina. Čak će i vaš pas dobiti prekrasnu ogrlicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Posebna ponuda" hotela uključuje i organizaciju privatnog prijema, na kojem se služi kavijar i šampanjac, za 25 osoba, limuzina koja će vas prevoziti s jedne na drugu ceremoniju, osobnog masera koji vam je na usluzi 24 sata dnevno, te dva vikenda godišnje u hotelu sve do sljedeće inauguracije 2009. godine.

Hotel "Mandarin Oriental" ima malu drugačiju ponudu - 5 dana u predsjedničkom apartmanu koji ima 14 soba, zatim odjeću Oscara de la Rente, limuzinu s vozačem i druge male i velike luksuze za sitan iznos od 200.500 dolara.

"Mi smo luksuzni hotel i prodajemo određeni stil života", objašnjava jedna djelatnica hotela.

U auli hotela već je izgrađena replika poznatog "ovalnog ureda" Bijele kuće, a "siromašniji" gosti hotela morat će se zadovoljiti fotografiranjem u "pseudo predsjedničkoj fotelji".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara