Bogatstvo bivšim ljubavima: Phil Collins supruzi isplatio 25 milijuna funti

Bogatstvo bivšim ljubavima: Phil Collins supruzi isplatio 25 milijuna funti

ORIANNE CEVEY olakšala je svog bivšeg supruga, glazbenika Phila Collinsa, za čak 25 milijuna funti nakon šest godina braka. Treća žena nekadašnjeg frontmena grupe Genesis uzela je tako s prethodne dvije gotovo polovinu njegovog bogatstva koje se procjenjuje na 140 milijuna funti, a poznati pjevač, po svemu sudeći, nije ništa naučio iz dosadašnjih iskustava - trenutno je u vezi s prezentericom Danom Tyler, s kojom će se navodno uskoro vjenčati.

57-godišnji Phil Collins upoznao je treću suprugu Orianne Cevey kad je imala samo 22 godine, a pred oltar su stali 2000. godine. Nakon kratkog braka na sudu su kao glavni razlog razvoda naveli "nepomirljive razlike", a treća ga je supruga odlučila operušati u već poznatom stilu. Phil je, naime, itekako naviknut na plaćanje alimentacija i izdašnih novčanih naknada, s obzirom da mu je ovo bio treći brak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U doba najveće popularnosti bio je oženjen za Andreu Bertorelli, a s njom ima dvoje djece - 33-godišnjeg Joleya i 28-godišnjeg Simona. Godine 1994. svojoj je drugoj supruzi Jill Tavelman isplatio 17 milijuna funti, a ostavio ju je putem faks poruke, u kojoj joj je najavio kako će se oženiti po treći put. Novi je brak čekao šest godina, ali se Orianni strpljivost itekako isplatila. Zajedno s njihovo dvoje djece, 8-godišnjim Nicholasom i četverogodišnjim Matthewom, ostaje živjeti u njihovoj 20 milijuna funti vrijednoj vili u Ženevi.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara