Bojana Gregorić odabrana za zvijezdu nove HTV-ove sapunice

NAKON što je produkcijska kuća AVA odustala od natječaja državne televizije, nazivajući ga "lešinarskim", HTV novu je "udarnu sapunicu" odlučio otkupiti od Ring Multimedije. Prema pisanju Jutarnjeg lista, radni joj je naziv "Sve će biti dobro", a seriju će režirati Branko Ivanda, dekan Akademije dramske umjetnosti i redatelj triju sapunica koje su donedavno vladale HTV-ovim eterom. Među njima je i povijesna sapunica "Ponos Ratkajevih", koju je obilježila upravo njegova svađa s glumcem Božidarom Alićem.

Bojana Gregorić, Milan Pleština, Leonora Surian i Goran Grgić imat će glavne uloge u novom projektu koji bi uskoro i službeno trebao postati dio jesenske sheme HTV-a. Produkcijska kuća Ring Multimedia dosad se nije bavila sapunicama, ali je za Novu TV producirala nekoliko humorističnih serija, a priliku da se dokaže u još zahtjevnijoj produkciji dobila je nakon što se raspalo prijateljstvo AVA-e i HTV-a.

Glavna zvijezda sapunice radnog naziva "Sve će biti dobro", Bojana Gregorić, ima "sapučinarskog iskustva", a s Ring Multimedijom surađivala je u humorističnoj seriji "Naša mala klinika".

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara