Bond, Ivan Bond: Hrvatski borac i "spasitelj žena" postao zvijezda u Njemačkoj

Bond, Ivan Bond: Hrvatski borac i "spasitelj žena" postao zvijezda u Njemačkoj

Foto: Facebook

HRVAT Ivan Jurčević postao je prava zvijezda u Njemačkoj nakon što je na Silvesterovo hrabro stao u obranu nekolicine žena i muškaraca koji su se našli na meti nasilnika ispred hotela u kojem je radio.

Prema njegovoj verziji priče koja se proširila njemačkim medijima, Jurčević je radio na osiguranju hotela Excelsior kada je više stotina nasilnika počelo maltretirati goste hotela i prolaznike koji su se zatekli ispred. U stilu Jamesa Bonda, Ivan se obračunao s napadačima, a jedan je navodno dobio i "high kick" nogom što ga je "lansiralo" nekoliko metara u zrak. Prijetnje smrću koje je pritom dobio nisu ga previše uplašile, tvrdi.

 

Meine Meinung bezügl Silvester 2015 in Köln.....teilen erwünscht

Posted by Ivan Jurcevic on Tuesday, 5 January 2016

Naravno, mediji nisu propustili spomenuti da se Jurčević bavi borilačkim vještinama, a sa svojih 198 centimetara visine i 130 kilograma nije protivnik na kojeg biste željeli naletjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim svega navedenog, treba dodati i da je Ivan glumac, producent i autor, a nedavni herojski čin mu je bila sjajna audicija za neki budući akcijski film. Nažalost, zasad se nije našao ni jedan svjedok ovog bondovskog obračuna, ali su zato Ivanovi dosadašnji filmski uratci dostupni na YouTubeu.

Kako to izgleda, procijenite sami.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara