Bori se sa psihičkim problemima: Pjevač šokirao tetovažom Rihanne preko lica

Bori se sa psihičkim problemima: Pjevač šokirao tetovažom Rihanne preko lica
Foto: Instagram

PJEVAČ Aaron Carter na Instagramu je objavio fotografiju s koje se vidi da mu njegova nova tetovaža pjevačice Rihanne pokriva skoro pola lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Nekoliko dana ranije je u podcastu "No Jumper" ispričao da nije psihički bolestan te da se cijela obitelj okrenula protiv njega jer se jedini brine o njihovoj majci.

Aaron tvrdi da ga je zlostavljao stariji brat, puno poznatiji Nick Carter, ali i pokojna sestra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Nick je protiv mlađeg brata zatražio sudsku zabranu pristupa jer je Aaron prijetio njegovoj supruzi i nerođenom djetetu.

"U posljednje vrijeme priznao je da razmišlja o ubojstvu moje trudne žene i našeg nerođenog djeteta. Nemam izbora, poduzet ću sve da zaštitim sebe i njih", napisao je Nick.

To je napisao nakon što je Aaron otkazao koncerte s ovogodišnje turneje i obožavateljima poručio da mora staviti svoje zdravlje na prvo mjesto. Dodao je da Nick njega maltretira i objavio snimku na kojoj se tuku.

"Dao sam mu 100.000 dolara kad nije imao novca, ovo mi je hvala", napisao je pjevač koji je priznao da su mu dijagnosticirani shizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara