Boris Kosmač: Na Farmi smo se sprijateljili pa nisam pomišljao na seks

NAKON što ga je Alen Macinić u dvoboju snage u borbenoj areni izbacio iz showa Farma, Boris Kosmač sav sretan ponovno "visi" na mobitelu, pere se u kadi punoj mirisne pjene i ne mora brinuti hoće li njegove čizme ovog puta planuti jer ih suši na radijatoru, a ne na peći.

Imitator i vlasnik brojnih licenci za izbore ljepote od samog ulaska na blatnu Farmu morao se suočavati s brojnim nevoljama. Već prvi tjedan našao se u borbenoj areni s pjevačem Deenom, kojeg je u dvoboju izdržljivosti (ne)pravedno izbacio i time produžio svoj boravak u Lonjskom polju. Uskoro zajedno sa Stefany Hohnjec postaje sluga, pa biva istjeran u kućicu za sluge koja je poprilično prokišnjavala, da bi za koji dan već završio u izoliranoj  kući iza jezera kamo odlaze nominirani za dvoboj.

"Djevojke na farmi glumataju i njihovo seksualno ponašanje djeluje dječje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam dug fitilj i teško puknem, međutim, jedini čovjek koji mi je išao na živce i previše gunđao bio je Lupino. Stalno je nekome davao posla: 'Treba zapaliti vatru', 'Treba ići u kokošinjac' itd.", rekao je Boris koji se na trenutak osvrnuo na ono o čemu svi sve žele znati - tko se s kim seksa?

"Djevojke na Farmi zapravo samo atraktivno i senzualno plešu te skakuću po sobi pred svima, nego što se doista žele seksati. Sve je to dosta dječje izgledalo, čini mi se kako je bilo previše glumatanja. A što se mene tiče, istina je da sam slobodan, međutim, bez obzira što tamo svi atraktivno izgledaju, previše smo se sprijateljili, pa tako nisam pomišljao na seks. Zapravo, najbolje bi bilo citirati Stipu Drviša koji je rekao kako ti 'seks ne pada na pamet kad je tako jako hladno i svi smrde'".

L.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara