Borna Rajić mjesec dana strahovala za sina: "Dopuštao nam je samo telefonski kontakt"

Borna Rajić mjesec dana strahovala za sina: "Dopuštao nam je samo telefonski kontakt"

Foto: Instagram

BORNA RAJIĆ punih mjesec dana bila je u strahu za svojega najmlađeg sina kojeg ima s bivšim partnerom Ronom Haleom. Otac je petogodišnjeg dječaka odveo i zadržao kod sebe mnogo dulje nego što su se dogovorili.

"Meni je on dozvoljavao telefonski kontakt s djetetom, i to je bilo na način da ja ili braća pitamo kad ćemo se vidjeti i onda on sve na hebrejskom djetetu dozvoljava što da kaže i onda nam dijete kaže 'jednog dana'", ispričala je kroz suze za RTL.

"Ja sam ipak svoju djecu u cijelom tom postskriptumu koji se dešavao nakon našeg razlaza ipak pokušavala na neki način zaštititi, zataškavajući masu borbi i stvari koje su se događale i koje je Rafaelov otac radio da ne bi taj dio njihovih života i uspomena narušila, jer ipak kao majka želite zaštiti svoju djecu", dodala je.

 

The white nights ⛄ Bijele noći #Zagreb #Croatia #snow

Fotografiju objavljuje Borna Rajic (@bornarajic)

Pravna bitka za sina tek je ispred nje. Francuski je sud nepravomoćno Rafaela dodijelio ocu koji trenutačno živi u SAD-u.

"Samo nekoliko dana prije tog zakazanog ročišta, on se udostoji prvi put nakon mjesec dana odgovoriti na moj mail i daje mi kontakt svojeg odvjetnika, tako da moj odvjetnik ima četiri dana da odluči hoće li tražiti odgodu toga spora jer nismo spremni da izađemo u sudski proces, ali procijenimo da u tom trenutku, ako odgađamo proces, nema trenutnog izvršenja kojim se može dijete vratiti majci", ispričala je Borna.

Tvrdi da s Ronove strane nema iskrene brige za dijete, već mu je sin tek sredstvo kojim si želi osigurati materijalnu dobrobit i izvući novac bivše supruge.

"Tu su sad nedavno bili natpisi da je on tražio alimentaciju 19.500 kuna, što nije točno. On je tražio alimentaciju od 5000 eura", tvrdi Borna.

Nakon što joj suprug nije vratio sina, 4. studenog obratila se policiji i brojnim ženskim udrugama. Cijelu situaciju jako emotivno proživljava.

 

Dream appartement. #Zagreb #Croatia

Fotografiju objavljuje Borna Rajic (@bornarajic)

"To sam ja puno puta pričala, da sam odgajana u jednom romantičnom miljeu, gdje se živjelo okruženo pjesnicima i umjetnicima, i da meni na neki način divlja strana ljudske prirode i pukog opstanka u kojem netko apsolutno ne bira ni metode ni sredstva za svoje preživljavanje, bila apsolutno strana", tvrdi.

Tvrdi da na sinu nakon povratka uočava promjene u ponašanju te da je anksiozan i ima noćne more. Dodala je da se boji za budućnost svoga djeteta, iako su pravomoćne sudske presude na njenoj strani.

"Jedina pravomoćna odluka je odluka iz 2013. pod kojima ja imam skrbništvo nad Rafaelom", tvrdi.

Ron se prije dva mjeseca oženio Koreankom s kojom živi u SAD-u, no i dalje prema Borninim riječima želi njen novac.

"To je moja surova životna lekcija, da vuk dlaku mijenja, a ćud nikada. Da postoje zaista različiti nivoi ljudske svijesti i da čovjek koji je na nivou pukog preživljavanja, u vama ne gleda čovjeka, već u vama gleda sredstvo preživljavanja", tvrdi. 

Borna iz braka s Lukom Rajićem ima još tri sina, Luku, Bornu i Frana. Razvodom od Rajića 2006. godine postala je jedna od najbogatijih Hrvatica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara