Borna Rajić pred bitkom života, bivši partner joj želi uzeti sina

Borna Rajić pred bitkom života, bivši partner joj želi uzeti sina

Foto: Borna Rajic/Instagram

DOK NA društvenim mrežama objavljuje inspirativne citate, Borna Rajić prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svom životu.

Borna se naime bori za skrbništvo nad petogodišnjim sinom Rafaelom, kojega otac, izraelski dizajner Ron Hale, želi sa sobom odvesti u SAD. Sud u Francuskoj presudio je naime da je maleni Rafael pripao ocu, no poznata Zagrepčanka za to ne želi ni čuti.

Štoviše, potražila je pomoć hrvatskih institucija, a na društvenim mrežama podijelila je i fotografiju poruke koju joj je Hale poslao, tražeći alimentaciju i sudske troškove.

"Evo kako je Ron Hale zabrinut za sina", napisala je Borna na svom Facebook profilu uz fotografiju iz koje se vidi da Rafaelov otac od nje traži 2500 eura za sudske troškove i dodatnih 2500 eura alimentacije za siječanj.

 

Evo kako je Ron Hale zabrinut za sina:

Posted by Borna Rajic on Friday, 22 January 2016

Objavu je popratio niz komentara podrške prijatelja i brojnih fanova.

Par je ranije živio u Francuskoj, no Borna se zatim preselila u Hrvatsku a Hale u SAD, što je zakompliciralo i onako kompliciranu situaciju.

Borna iz braka s Lukom Rajićem ima još tri sina, Luku, Bornu i Frana. Razvodom od Rajića 2006. godine postala je jedna od najbogatijih Hrvatica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara