Bosanske zvjezdice Deen i Hana odsad se prenemažu i u Zagrebu

NAKON što su glupiranjem, pričama kako su u vezi i ostalim "nedostojanstvenim potezima" privlačili pažnju u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, Fuad Backović poznatiji kao Deen i Hana Hadžijabdagić poznatija kao "bosanska Paris Hilton" stigli su u Zagreb na otvorenje kluba Toxic i pred okupljenim predstavnicima medija opet napravili show.

Otvorenje novog trendy kluba Toxic u samom centru Zagreba privuklo je pokoje lice iz društvene kronike, no najviše truda u privlačenje pažnje uložili su Deen i Hana, očito odlučni u namjeri da osvoje hrvatsku medijsku scenu. Svojedobni predstavnik BiH na Eurosongu to će od ovog vikenda činiti u reality showu "Farmi", dok agilna Hana još uvijek traži kanal pomoću kojeg će se predstaviti domaćoj javnosti te Aleksandri, Fanici i ekipi ugroziti status "vodećih hrvatskih party djevojaka".

Deen i Hana bosanske su medije svojedobno uvjeravali kako su u vezi, no priča im nije uspjela. Iako se deklarira kao "najveća bosanska glazbena zvijezda", Deen na svojoj rodnoj grudi dobiva uglavnom posprdne komentare, i to uglavnom na račun brojnih estetskih operacija i prilično feminiziranog ponašanja.

Sveprisutna Hana medije često uveseljava pričama o kupnji skupocjene odjeće, a mnogi su revoltirani njezinim izjavama u kojima uspoređuje prosječnu dnevnu potrošnju novca s mjesečnim primanjima većine stanovnika Bosne i Hercegovine.

Osim "bosanskog IT para", za kojeg se ipak nadamo da će svoje javno djelovanje nastaviti tamo gdje su ga i počeli te nas poštedjeti svojih gluparija, novi klub Toxic došli su razgledati i reper Bizzo, voditeljica Nevena Rendeli, naturščik-glumac Mario Mlinarić te bivša BB zvijezda Maja-Paola, koja se družila s tajanstvenim muškarcem i cijele ga večeri nije ispuštala iz zagrljaja.

Fotografije s otvorenja kluba Toxic pogledajte u Indexovom Nightlifeu!

D.K.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara