"Božić dolazi" uz Novu generaciju

"Božić dolazi" uz Novu generaciju
Press

KORAK po korak, stigli smo do samog kraja ove godine. Ostalo je još malo do ulaska u novu, ali prije toga s velikim zadovoljstvom predstavljamo nešto zaista posebno!

Već svima dobro poznata mlada glazbena lica, koja nas iz tjedna u tjedan oduševljavaju izvedbama na malim ekranima, donose vam Božić za pamćenje.

Nova generacija spremna je osvojiti vas na prvu!

Marko Kutlić, Lu Jakelić, Dino Petrić, Lea Mijatović, Vedran Ljubenko, Igor Drvenkar, Nela Đinđić, Vjekoslav Ključarić, Matija Cvek, Eni Jurišić, Bruna Oberan, Jure Brkljača, Alen Đuras, David Temelkov i Mahkey, imena su koja se kriju iza Nove generacije.

Spomenuta ekipa, predvođena Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, otkriva glazbenu priču pod nazivom "Božić dolazi" u izdanju Hit Recordsa!

"Ideja postoji već neko vrijeme, jer nam se čini da već dugo nije bilo nove božićne pjesme, pa smo se upustili u avanturu i odlučili pozvati sve mlade izvođače s kojima često surađujemo. Ujedno smo željeli pokazati koliko kvalitetnih i talentiranih mladih pjevača imamo. Drago nam je da su nam svi iskazali povjerenje i pristali na ovu suradnju. "Božić dolazi" vesela je pjesma, koja dočarava atmosferu blagdana, te je za razliku od dosadašnjih domaćih božićnih klasika, bržeg ritma. Spot su mlade nade hrvatske glazbene scene snimali u okićenom studiju Hit Recordsa", kažu dečki iz deciBel Studija.

Upravo uz njih ovi blagdani bit će radosni, nasmijani i prije svega nezaboravni, a sve u znaku pjesme "Božić dolazi".

Nemoguće je ne primijetiti pozitivnu energiju koja vlada među ovim mladim, prije svega talentiranim ljudima, koji žive glazbu svaki dan. 

Jedni drugima su međusobna podrška i motivacija da budu još bolji u onome što najviše vole – pjevanju.

Vrijedna ekipa snimila je iznimno veseo videospot, a da šaljivih situacija nije nedostajalo, uvjerili smo se iz prve ruke.

Kako izgleda kada Nova generacija uzme stvar u svoje ruke i provede zajedno jedan nezaboravan dan u blagdanskom duhu, pogledajte u videu.


Autor glazbe: Marko Vojvodić/Igor Ivanović
Autor teksta: Marko Vojvodić/Igor Ivanović
Autor aranžmana: Marko Vojvodić/Igor Ivanović
Glazbeni producent: Marko Vojvodić/Igor Ivanović
Tonski snimatelj: Vedran Baotić

Redatelj: Directed By Igor Ivanović
Kamera: Davor Flam/Igor Ivanović 
Produkcija: deciBel Studio   
Foto: Hit Produkcija

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara