Brad i Angelina ipak zajedno?

NAKON što su pod lažnim imenom kao gospodin i gospođa Pilaf rezervirali sobu u hotelu u Palm Springsu, par je proveo četiri dana zajedno u osamljenoj vili.

Kako pišu američki tabloidi, iznajmili su vilu na osami i tamo proveli četiri dana. Djelatnik vile rekao je kako par nije često izlazio iz vile te, iako su se prijavili pod lažnim imenom, nije bilo sumnje da se radi o Angelini i Bradu.

Za vrijeme koje su provodili uz bazen, nisu se trudili sakriti svoju vezu. Ljubili su se i grlili, a Brad je masirao prelijepu glumicu kad god je ona to zaželjela. Vjerujući kako ih novinari tamo neće vidjeti, potpuno su se opustili, rekao je djelatnik vile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su se zbližili na snimanju filma "Mr i Mrs Smith" mnogi su špekulirali kako je Angelina kriva za raspad Bradova braka sa Jennifer Aniston, ali oni i dalje tvrde kako su samo dobri prijatelji.

Jennifer je podnijela zahtjev za razvod u ožujku, tri mjeseca nakon što je par najavio da se rastaju. Iako se pričalo o tome kako posjećuju bračne savjetnike i pokušavaju spasiti brak, od toga očito neće biti ništa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara