Brad Pitt i Jennifer Aniston se razvode

Brad Pitt i Jennifer Aniston se razvode
AMERIČKI glumački superzvjezdani par Brad Pitt i Jennifer Aniston objavili su u petak da se razvode, nakon četiri i pol godine braka, ali da će ostati "vjerni i brižni prijatelji".

Objavu o njihovom razilasku uslijedila je nakon mjeseci priča objavljenih u tabloidima o njihovim bračnim usponima i padovima, uključujući i onaj da je Pitt (41) htio postati otac, ali je Aniston (33) bila neodlučna u zasnivanju obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Željeli bi objaviti da smo se odlučili, nakon sedam zajedničkih godina, i formalno razvesti" navodi se u njihovoj izjavi o razvodu koju je u petak poslijepodne objavio časopis People. Dodaje se "za one koji prate takvu vrstu događaja, da naš razvod nije rezultat ikoje spekulacije koju su objavili tabloidni mediji".

"Ta je odluka rezultat brižljivog promišljanja, a i dalje ćemo ostati vjerni i brižni prijatelji sa velikom ljubavi i divljenjem jedno za drugog, te molimo unaprijed za ljubaznost i osjetljivost oko tog pitanja u narednim mjesecima", kaže se u izjavi.

Pitt i Aniston susreli su se na večeri 1998 godine, a vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u kalifornijskom morskom odmaralištu Malibu 29. srpnja 2000.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara