Brad Pitt prodaje gelove za tuširanje kako bi sačuvao prirodu i okoliš

GLUMAC i ponosni otac čak šestero djece, Brad Pitt, surađuje s luksuznom kozmetičkom kućom Kiehl's koja od 1851. godine proizvodi liniju za njegu tijela i kose koji su u potpunosti ekološki razgradivi. No, Pitt se neće pojavljivati u televizijskim reklamama za novi proizvod, gel za tuširanje, već će na bočici istoga biti njegov potpis i rukopis kojim upozorava na važnost zaštite okoliša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gel za tuširanje na bazi Aloe Vere prodavat će se za 16.50 dolara za bočicu od 200 mililitara, a sav prihod od prodaje tog proizvoda namijenjen je organizaciji JPF Eco Systems, globalnoj udruzi koja se bavi očuvanjem okoliša, a koju je poznati glumac pokrenuo u suradnji s kozmetičkom kućom Kiehl's kako bi povećao svijest javnosti o okolišu i važnosti njegova očuvanja i zaštite. Gel, zapakiran u plastiku koja se vrlo lako reciklira, uvelike je načinjen od aloe vere, ali i nekih drugih potpuno prirodnih sastojaka, poput glicerina i ekstrakta kokosa. Proizvod bi u prodaju trebao krenuti ovoga listopada, a osim u prodavaonicama moći će se kupiti i putem interneta. "Brad nije samo lijepo lice, on je dostojan partner. Zajedno smo podijelili viziju kako bi podržali novi, zeleniji način razmišljanja", izjavila je jedna od čelnih ljudi Kiehl's-a, Roberta Weiss.

Brad je samo jedno od mnogo poznatih imena koji su u zadnje vrijeme podigli svoj glas za očuvanje prirode i okoliša, međutim teško je ne primijetiti kako se Brad za humanitarstvo počeo zanimati tek početkom veze s Angelinom Jolie, predanom UN-ovom glasnogovornicom dobre volje, koja se u samo nekoliko godina promijenila iz divlje buntovnice do osobe čije se mišljenje pita po svakoj temi vezanoj za izbjeglice diljem svijeta. Glumica se trenutno nalazi u svojoj vili na jugu Francuske gdje se brine o blizancima i kćerima, dok je muški dio klana Brangelina, Brad, Maddox i Pax, doputovao u Veneciju gdje će Pitt predstavljati svoj novi filmski uradak, "Burn After Reading", a u Veneciji im se pridružio i George Clooney.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara